Арестуваният виновник за масовото сбиване между българи в Испания е издирван от Интерпол

Масовото сбиване между две български фамилии в края на миналия месец в испанското градче Tobarra е било провокирано от арестувания и семейството му. Те са обвинявали членовете на другото семейство, че са предатели и са издавали информация на испанската полиция и Гражданската гвардия. Задържаният е на 32 години и има издадена от Интерпол заповед за арест заради многобройни престъпления, извършени в България.

На 29 април тази година български граждани са участвали в масово сбиване в испанския град Tobarra. В следствие на уличния побой четирима души са били ранени и са закарани в болницата в град Hellin. По време на масовото меле служител на испанската Гражданска гвардия е ударен с камък в главата.

На 29 април в 17.13 часа на телефон 112 е получен сигнал за масово сбиване между цивилни граждани. При пристигането си на мястото на инцидента служител на испанската Гражданска гвардия се е опитал да посредничи, но е бил ударен с камък. Раната на полицая е била обслужена на място от лекарски екип и не се е наложило да бъде закаран в болница.

На мястото на инцидента са пристигнали две линейки и подкрепления от Гражданската гвардия и местната полиция.

Болницата в град Hellín е потвърдила за приети ранени четирима души. Това са: жена на 49 години и трима мъже на 52, 47 и 31 години.

Кадри от масовото сбиване можете да видите в края на предишната статия за инцидента ТУК
Испанска телевизия се свърза с българската мафия, за да си купи фалшиви евро-банкноти (видео)

Разбиха престъпна мрежа за разпространение на пиратска телевизия, чиито сигнал е излъчван от Испания и България (видео)

Be the first to comment

Вашият коментар