Арестуваха двама туристи в Дубай, защото жената била бременна без да е омъжена

В Обединените Арабски Емирства извънбрачният секс е абсолютно забранен и когато лекарите открили, че Ирина е бременна е трябвало да уведомят полицията.

27 годишната Ирина и 29 годишния Емлин са били на почивка в Дубай, когато тя започва да се чувства зле и да има болки в стомаха. Емлин, който е от Южна Африка, закарал украинската си годеница на преглед в болницата.

След прегледа се установило, че Ирина е бременна и лекарят им заявил, че негово задължение е да уведоми властите за състоянието на пациентката, тъй като тя не била омъжена.

Дубайската полиция е арестувала двойката за практикуването на извънбрачен секс, което е абсолютно забранено на територията на Обединените Арабски Емирства.

Майката на Емлин е заявила пред Daily Mirror, че и двете семейства са отчаяни се опитват да помогнат на децата си.

„Ние не знаем дали те изобщо имат адвокат,“ споделя тя.

В същото време Ирина се опитва, чрез тестове да определи кога е забременяла и по този начин да се опита да докаже, че не е практикувала извънбрачен секс на територията на Дубай.

Европейските жени раждат все по- малко

Съобщeние на МВнР относно издаването на акт за брак, раждане или смърт в чужбина

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

9 човека са ранени след инцидент в лунапарк в Испания

09/12/2017 WORLD BG

9 човека са ранени при инцидент, станал снощи около 20:00 часа в лунапарк в град Сегорбе (Кастейон), област Валенсия. Причината за станалото е прекъсване на електрозахранването на увеселително съоръжение във формата на октопод заради повреда Последни

НАЧАЛО

Сърбия въвежда пътна такса за автомобилите, преминаващи по магистралата Ниш-София

19/10/2017 WORLD BG

Сърбия въвежда пътна такса за пътуване с автомобил по магистралата от границата с България до сръбския град Ниш. Пробегът по това трасе ще струва 190 динара (около 3 лева и 10 стотинки), съобщи БНТ, която Последни

БЪЛГАРИЯ

България започва да внася работници от Гърция

16/12/2016 WORLD BG

Пловдивският индустриален регион спешно търси над 5000 работници за догодина. В цифрата се включват и близо 600 специалисти с висше образование и 1000 – със средно. Те са необходими за новите предприятия, които изникнаха край Последни

Leave a Reply