Арестуваха двама туристи в Дубай, защото жената била бременна без да е омъжена

В Обединените Арабски Емирства извънбрачният секс е абсолютно забранен и когато лекарите открили, че Ирина е бременна е трябвало да уведомят полицията.

27 годишната Ирина и 29 годишния Емлин са били на почивка в Дубай, когато тя започва да се чувства зле и да има болки в стомаха. Емлин, който е от Южна Африка, закарал украинската си годеница на преглед в болницата.

След прегледа се установило, че Ирина е бременна и лекарят им заявил, че негово задължение е да уведоми властите за състоянието на пациентката, тъй като тя не била омъжена.

Дубайската полиция е арестувала двойката за практикуването на извънбрачен секс, което е абсолютно забранено на територията на Обединените Арабски Емирства.

Майката на Емлин е заявила пред Daily Mirror, че и двете семейства са отчаяни се опитват да помогнат на децата си.

„Ние не знаем дали те изобщо имат адвокат,“ споделя тя.

В същото време Ирина се опитва, чрез тестове да определи кога е забременяла и по този начин да се опита да докаже, че не е практикувала извънбрачен секс на територията на Дубай.

Европейските жени раждат все по- малко

Съобщeние на МВнР относно издаването на акт за брак, раждане или смърт в чужбина

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Най-добрите училища в Испания

17/01/2018 WORLD BG

В статията е показана 18-тата класацията „100 училища“ за най-добрите училища в Испания. В нея са участвали над 1000 учебни заведения от цялата страна, които са оценявани по 27 критерия, пише вестник „Ел Мундо“. Ето Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Сестрата на двама от терористите в Каталуния изнесе реч на митинг срещу тероризма

27/08/2017 WORLD BG

Сестрата на двама от терористите в Каталуния изнесе реч пред митинга срещу тероризма в град Рипол. Хафида Оукабир е сестра на Муса Оукабир, който беше убит от полицията в атентата в Камбрилс, и на Дрис Последни

БЪЛГАРИЯ

Пътуване на деца, ненавършили 18 години

13/06/2018 WORLD BG

Граничните проверки на ненавършили пълнолетие деца български граждани и такива с двойно гражданство, при напускане територията на Република България: Органите за гранична полицейска проверка на ГКПП изпълняват значителен обем от дейности, свързани предотвратяване незаконни действия Последни

Be the first to comment

Вашият коментар