Арестуваха двама туристи в Дубай, защото жената била бременна без да е омъжена

В Обединените Арабски Емирства извънбрачният секс е абсолютно забранен и когато лекарите открили, че Ирина е бременна е трябвало да уведомят полицията.

27 годишната Ирина и 29 годишния Емлин са били на почивка в Дубай, когато тя започва да се чувства зле и да има болки в стомаха. Емлин, който е от Южна Африка, закарал украинската си годеница на преглед в болницата.

След прегледа се установило, че Ирина е бременна и лекарят им заявил, че негово задължение е да уведоми властите за състоянието на пациентката, тъй като тя не била омъжена.

Дубайската полиция е арестувала двойката за практикуването на извънбрачен секс, което е абсолютно забранено на територията на Обединените Арабски Емирства.

Майката на Емлин е заявила пред Daily Mirror, че и двете семейства са отчаяни се опитват да помогнат на децата си.

„Ние не знаем дали те изобщо имат адвокат,“ споделя тя.

В същото време Ирина се опитва, чрез тестове да определи кога е забременяла и по този начин да се опита да докаже, че не е практикувала извънбрачен секс на територията на Дубай.

Европейските жени раждат все по- малко

Съобщeние на МВнР относно издаването на акт за брак, раждане или смърт в чужбина

сезонните намаления
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Измамата на сезонните намаления и капаните, които ни поставят магазините

15/11/2017 WORLD BG

Миналата седмица започнаха сезонните намаления в Испания и Facua побърза да публикува резултати от проучване, в което 84% от потребителите са забелязали фалшиви намаления. Може проучването да не е официално, тъй като е проведено сред Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанските синдикати: „Няма споразумение за повишаване на минималната работна заплата”!

24/11/2016 WORLD BG

Чрез днешната среща, проведена в двореца „Монклоа”, Рахой се опита да рестартира социалния диалог за следващите 4 години и да се обсъдят заплатите, заетостта, пенсиите и конкурентноспособността на бизнеса. На инициативата присъстваха министъра на труда Последни

2016
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанският министър- председател Мариaно Рахой получи призовката за делото Gurtel

30/05/2017 WORLD BG

Испанският министър-председател ще трябва да се яви лично, за да даде свидетелски показания пред Съда по делото Gurtel на 26 юли 2017 г. в 9.30 сутринта. Защитата на Рахой беше апелирала към съда да му Последни

Leave a Reply