Песента, с която България ще участва на „Евровизия 2017” (видео)

Песента, която ще представи България на „Евровизия 2017” се казва „Beautiful Mess”, текста ѝ е изцяло на английски език и се изпълнява от Кристиан Костов. След предварително изтегления жребии нашият представител ще пее под номер 16 на втория полуфинал в град Киев, Украйна, който ще се проведе на 11 май 2017 г. от 22 часа българско време.

Тогава за българския представител ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

Песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Тя е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от „Вирджиния Рекърдс“.

Освен Крис в клипа на песента участват още 35 момичета и момчета. В центъра на идеята за видеото е любовта. Благодарение на нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В любовта е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев „красивата бъркотия“ ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.

Режисьор на видеото, продуцирано от Вирджиния Рекърдс и Symphonics, е Люси Иларионов, оператор – Андрей Андреев. С тях двамата Кристиан реализира и проекта „Вдигам Level“.

Кристиан Костов, който вече е на 17 години ще бъде най- младият изпълнител на тазгодишния конкурс.

Кристиан Костов е роден в Москва на 15 март 2000 г. През 2006 г. се започва да пее в известния руски детски ансамбъл „Непоседы“.
През 2014 година участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти „Голос Дети“ и стига до финал.
През сезон 2015/2016 участва, стига до финал и завършва на второ място в българското издание на „X Factor“. По-късно сключва договор със „Вирджиния Рекърдс“. Издава дебютния си сингъл „Не си за мен“ през октомври 2016 година. С него заема 1-то място в националната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.

През март 2017 г. е избран да представя България на фестивала „Евровизия 2017“ с песента „Beautiful Mess“.

Повече информация как българите в чужбина могат да подкрепят българската песен на конкурса „Евровизия 2017“ можете да видите ТУК

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанска банка започна продажбата на намалени жилища за младежи

03/02/2018 WORLD BG

Bankia и Casaktua заедно пуснаха промоция от 700 намалени жилища за младежи, които искат да си купят свой дом. Офертата, в която са включени 700 броя намалени с 20% жилища е валидна за цяла Испания. Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

В Испания вече глобяват и колоездачите за превишена скорост

29/04/2018 WORLD BG

Колоездачите, циркулиращи по пътищата на Испания се третират като участници в движението и за тях също важи закона за движението по пътищата. На 14 април 2018 г. радар, разположен на път CV-675 е засякъл колоездач, Последни

СВЯТ

Великобритания ще усложни влизането на европейски граждани в страната след BREXIT

12/09/2017 WORLD BG

„Великобритания ще усложни влизането на европейски граждани в страната след BREXIT’, се казва в изявление на Министерството на вътрешните работи, цитирано от британските медии, по повод публикуването на новите мерки, които ще бъдат взети за Последни

Be the first to comment

Вашият коментар