Песента, с която България ще участва на „Евровизия 2017” (видео)

Песента, която ще представи България на „Евровизия 2017” се казва „Beautiful Mess”, текста ѝ е изцяло на английски език и се изпълнява от Кристиан Костов. След предварително изтегления жребии нашият представител ще пее под номер 16 на втория полуфинал в град Киев, Украйна, който ще се проведе на 11 май 2017 г. от 22 часа българско време.

Тогава за българския представител ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

Песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Тя е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от „Вирджиния Рекърдс“.

Освен Крис в клипа на песента участват още 35 момичета и момчета. В центъра на идеята за видеото е любовта. Благодарение на нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В любовта е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев „красивата бъркотия“ ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.

Режисьор на видеото, продуцирано от Вирджиния Рекърдс и Symphonics, е Люси Иларионов, оператор – Андрей Андреев. С тях двамата Кристиан реализира и проекта „Вдигам Level“.

Кристиан Костов, който вече е на 17 години ще бъде най- младият изпълнител на тазгодишния конкурс.

Кристиан Костов е роден в Москва на 15 март 2000 г. През 2006 г. се започва да пее в известния руски детски ансамбъл „Непоседы“.
През 2014 година участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти „Голос Дети“ и стига до финал.
През сезон 2015/2016 участва, стига до финал и завършва на второ място в българското издание на „X Factor“. По-късно сключва договор със „Вирджиния Рекърдс“. Издава дебютния си сингъл „Не си за мен“ през октомври 2016 година. С него заема 1-то място в националната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.

През март 2017 г. е избран да представя България на фестивала „Евровизия 2017“ с песента „Beautiful Mess“.

Повече информация как българите в чужбина могат да подкрепят българската песен на конкурса „Евровизия 2017“ можете да видите ТУК

СВЯТ

ЕС смята да въведе визи за англичаните след BREXIT

10/08/2017 WORLD BG

ЕС смята да въведе визи за англичаните след BREXIT, а тези от тях, които вече живеят на територията на общността да имат право на престой само в страната, в която пребивават в момента на напускането Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испания: първи случай на заразено дете със салмонела от френското мляко Lactalis

14/01/2018 WORLD BG

На 30 декември 2017 г. в País Vasco е регистриран първият случай в Испания на заразено дете със салмонела от френското адаптирано мляко Lactalis, съобщиха учените от Института Пастьор. От Министерството на здравеопазването са потвърдили, Последни

хаос по световните летища
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Българите в Испания: Защо избягахме от България? (видео)

28/05/2017 WORLD BG

Българите в Испания: Защо избягахме от България? На този въпрос се търси отговор във филм от 3 части, заснет в Испания. За някои е мечтa, а за други реалност. Реалност, която струва много скъпо. Животът Последни

Be the first to comment

Вашият коментар