Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”

Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”.

Българката Адрияна Ангелова е най-добрия глас на Кастилия и Леон и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

Адриана Ангелова Асенова е победител сред 396 участници в конкурса „Gana con tu voz“. Конкурсът се проведе миналата седмица в търговския център на град Валядолид „Vallsur“ в сътрудничество с кастинга на програмата „La voz”.

Адриана ще има възможността да участва на големия финал, който ще се проведе през юни в Мадрид и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

На 20 май 2017 г. в търговския център на град Валядолид се проведе крайната фаза на конкурса. В нея най- добрите 20 участници демонстрираха своя талант на сцената.

Съставът на журито на финалната фаза бе изпълнителите Анджи Фернандес и Хорхе Гонсалес, както и от продуцента Тони Санчес Олсон. Те избраха Адриана за най-добрия глас на областта Кастилия и Леон. Победителката, 23-годишната българка заяви, че „тази възможност е една сбъдната мечта“.

След края на конкурса журито изтъкна изключителните изпълнения и високото ниво на участниците. Но въпреки това те единодушно избраха Адриана Ангелова Асенова за победителка в последната фаза на конкурса „Gana con tu voz”.

Организаторите смятат, че изданието е имало огромен успех и възнамеряват да го повторят и следващата година, тъй като това е една чудесна възможност за изява на талантите на Валядолид. Идеята е „Gana con tu voz” да се превърне в трамплин за всички онези, които искат да постигнат мечтата си.

Българка застана начело на най-опасния Международен съд

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Закриха единственото село на смърфовете, което се намираше в Испания

06/06/2018 WORLD BG

Единственото село на смърфовете в света, се казва Хузкар. То се намира в Испания, близо до град Малага, но както съобщиха от кметството, то е престанало да съществува на 15 август 2017 г. От този Последни

хаос по световните летища
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Българите в Испания: Защо избягахме от България? (видео)

28/05/2017 WORLD BG

Българите в Испания: Защо избягахме от България? На този въпрос се търси отговор във филм от 3 части, заснет в Испания. За някои е мечтa, а за други реалност. Реалност, която струва много скъпо. Животът Последни

БЪЛГАРСКО ПРАВО

Образци на пълномощни и декларации, които се заверяват от посолства и консулства

13/06/2018 WORLD BG

Образци на пълномощни и декларации, които се заверяват от българските посолства и консулства по света. Декларация за пътуване на деца с придружител: ТУК Декларация за самостоятелно пътуване на дете: ТУК Свързани

Be the first to comment

Вашият коментар