Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”

Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”.

Българката Адрияна Ангелова е най-добрия глас на Кастилия и Леон и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

Адриана Ангелова Асенова е победител сред 396 участници в конкурса „Gana con tu voz“. Конкурсът се проведе миналата седмица в търговския център на град Валядолид „Vallsur“ в сътрудничество с кастинга на програмата „La voz”.

Адриана ще има възможността да участва на големия финал, който ще се проведе през юни в Мадрид и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

На 20 май 2017 г. в търговския център на град Валядолид се проведе крайната фаза на конкурса. В нея най- добрите 20 участници демонстрираха своя талант на сцената.

Съставът на журито на финалната фаза бе изпълнителите Анджи Фернандес и Хорхе Гонсалес, както и от продуцента Тони Санчес Олсон. Те избраха Адриана за най-добрия глас на областта Кастилия и Леон. Победителката, 23-годишната българка заяви, че „тази възможност е една сбъдната мечта“.

След края на конкурса журито изтъкна изключителните изпълнения и високото ниво на участниците. Но въпреки това те единодушно избраха Адриана Ангелова Асенова за победителка в последната фаза на конкурса „Gana con tu voz”.

Организаторите смятат, че изданието е имало огромен успех и възнамеряват да го повторят и следващата година, тъй като това е една чудесна възможност за изява на талантите на Валядолид. Идеята е „Gana con tu voz” да се превърне в трамплин за всички онези, които искат да постигнат мечтата си.

Българка застана начело на най-опасния Международен съд

ЛЮБОПИТНО

Изпращат мисия до Луната, която да провери дали човешки крак някога е стъпвал там

07/12/2016 WORLD BG

Преди повече от 40 години астронавтът Нийл Армстронг, стъпвайки за първи път на Луната, произнася известната фраза, че това е една малка стъпка за човека, но огромен скок за човечеството. Той, заедно с колегите си Последни

СВЯТ

Взривно устройство избухна във вагон на метрото в Лондон, има пострадали

15/09/2017 WORLD BG

Днес в 8:15 часа е имало взрив в метрото в Лондон, от който има пътници с изгаряния по лицето. Взривът и последвалото възпламеняване са станали в бяла пластмасова кофа, намираща се във вагон на спрял Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

За европейците най-ценно е времето, прекарано със семейството и приятелите по Коледа

24/12/2016 WORLD BG

Времето, прекарано със семейството и приятелите, е едно от любимите неща на хората през коледните празници. Това потвърждава проучване на агенция YouGov в Европа, Австралия и Съединените щати. Има обаче и много различия в празнуването Последни

Be the first to comment

Вашият коментар