Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”

Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”.

Българката Адрияна Ангелова е най-добрия глас на Кастилия и Леон и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

Адриана Ангелова Асенова е победител сред 396 участници в конкурса „Gana con tu voz“. Конкурсът се проведе миналата седмица в търговския център на град Валядолид „Vallsur“ в сътрудничество с кастинга на програмата „La voz”.

Адриана ще има възможността да участва на големия финал, който ще се проведе през юни в Мадрид и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

На 20 май 2017 г. в търговския център на град Валядолид се проведе крайната фаза на конкурса. В нея най- добрите 20 участници демонстрираха своя талант на сцената.

Съставът на журито на финалната фаза бе изпълнителите Анджи Фернандес и Хорхе Гонсалес, както и от продуцента Тони Санчес Олсон. Те избраха Адриана за най-добрия глас на областта Кастилия и Леон. Победителката, 23-годишната българка заяви, че „тази възможност е една сбъдната мечта“.

След края на конкурса журито изтъкна изключителните изпълнения и високото ниво на участниците. Но въпреки това те единодушно избраха Адриана Ангелова Асенова за победителка в последната фаза на конкурса „Gana con tu voz”.

Организаторите смятат, че изданието е имало огромен успех и възнамеряват да го повторят и следващата година, тъй като това е една чудесна възможност за изява на талантите на Валядолид. Идеята е „Gana con tu voz” да се превърне в трамплин за всички онези, които искат да постигнат мечтата си.

Българка застана начело на най-опасния Международен съд

ЛЮБОПИТНО

Българска поп-фолк певица засне два клипа в Испания заедно с наш емигрант (видео)

10/12/2017 WORLD BG

Българска поп-фолк певица засне два клипа в Испания в дует с наш емигрант. Първият е към песента „Мистър президент” в изпълнение на певицата Eкстра Нина и Kristis Kesaras (Христо), който от 6 години живее в Последни

най- добрите марки зехтин
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Зехтинът-съкровището на Средиземноморието

03/12/2017 WORLD BG

Зехтинът е растително масло, извличано от плодовете на маслиновите дървета. Той е много характерен за средиземноморската диета и особено за Испания, която е на първо място в света по количество и качество на произведения зехтин Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанската полиция предупреждава за нова телефонна измама

15/12/2016 WORLD BG

Националната полиция е публикувала на профила си във Facebook съобщение, с което предупреждава гражданите за нова телефонна измама- жертвата получава обаждане от телефон със скрит номер. След като отговорите на обаждането глас Ви информира, че Последни

Leave a Reply