Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”

Българка се класира за финала на испанския музикален конкурс „Gana con tu voz”.

Българката Адрияна Ангелова е най-добрия глас на Кастилия и Леон и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

Адриана Ангелова Асенова е победител сред 396 участници в конкурса „Gana con tu voz“. Конкурсът се проведе миналата седмица в търговския център на град Валядолид „Vallsur“ в сътрудничество с кастинга на програмата „La voz”.

Адриана ще има възможността да участва на големия финал, който ще се проведе през юни в Мадрид и ще се бори за наградата музикален сингъл, записан при известния музикален продуцент Тони Санчес Олсон.

На 20 май 2017 г. в търговския център на град Валядолид се проведе крайната фаза на конкурса. В нея най- добрите 20 участници демонстрираха своя талант на сцената.

Съставът на журито на финалната фаза бе изпълнителите Анджи Фернандес и Хорхе Гонсалес, както и от продуцента Тони Санчес Олсон. Те избраха Адриана за най-добрия глас на областта Кастилия и Леон. Победителката, 23-годишната българка заяви, че „тази възможност е една сбъдната мечта“.

След края на конкурса журито изтъкна изключителните изпълнения и високото ниво на участниците. Но въпреки това те единодушно избраха Адриана Ангелова Асенова за победителка в последната фаза на конкурса „Gana con tu voz”.

Организаторите смятат, че изданието е имало огромен успех и възнамеряват да го повторят и следващата година, тъй като това е една чудесна възможност за изява на талантите на Валядолид. Идеята е „Gana con tu voz” да се превърне в трамплин за всички онези, които искат да постигнат мечтата си.

Българка застана начело на най-опасния Международен съд

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Държавният дълг на Испания се е увеличил с 32 млрд. евро, но страната успя да влезе в контролните цифри на Европейската комисия

24/02/2017 WORLD BG

Испания приключи 2016 година с публичен дълг, който надхвърля 1.1 трилиона евро. Това е най-високият дълг в историята на кралството, съобщава вестник „20 minutos”. Точният размер на публичния дълг бе представен пред Конгреса на 17 Последни

кокаин
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Малко испанско градче консумира повече кокаин отколкото Берлин, Милано или Париж

17/12/2016 WORLD BG

Всяка година Европейският център за мониторинг на наркотиците прави отчет за това къде и кога се употребяват най- много наркотици в Европа. Доклада се базира на изследване, което анализира количеството на кокаин в отпадъчните води Последни

НАЧАЛО

ЕС прие регламент за връщането на визите

27/02/2017 WORLD BG

„Съветът на ЕС одобри механизъм, който би позволил на ЕС да прекъсва по-лесно безвизовия режим за граждани на държави, които се ползват от него. Прекъсването може да стане по искане на държава-членка или на Европейската Последни

Leave a Reply