Испанската полиция е арестувала двама българи, експлоатирали няколко просяка на остров Майорка

двама българи, експлоатирали няколко

Испанската Национална полиция е арестувала двама българи, които са експлоатирали няколко просяка в градовете Палма и Калвия на остров Майорка. Заподозрените са двама боксьори- експерти по бойни изкуства и са много опасни. Те са били арестувани в четвъртък в апартамент в град Калвия и веднага са били предадени на дежурния съд в град Палма.

Разследването и арестите са били извършени от членове на Бригадата за чужденци на Националната полиция на град Палма.

Двамата българи са държали под контрол няколко просяка, просещи в град Калвия и в непосредствена близост до комплекс за отдих, намиращ се в края на улица General Riera de Palma.

Двамата българи ежедневно са заплашвали и употребявали насилие върху уплашените просяци, които е трябвало да им предават парите, които са успявали да изпросят.

Заподозрените са биели просяците, но са нанасяли така ударите, че да не остават следи, които биха били открити от лекар при евентуален преглед. Също така насилие е било налагано върху просяците и за да ги държат във вечен страх, за да не смеят да скриват части от изпросените суми пари.

Вероятно двамата българи са искали да създадат мрежа от просяци, успоредна на мрежата на румънската мафия, която контролира просията по светофарите и на входовете на супермаркетите в град Палма.

Източник: Ultima Hora

Българин се е опитал да наръга с голяма ножица трима испански полицаи

Испанският младеж, който беше жестоко ударен от български охранител пред заведение в Мурсия, излезе от кома.

Испанската полиция въвежда компютърна система, която открива престъпленията преди те да са извършени

За година и половина в Испания са заведени 1378 дела за корупция

БЪЛГАРСКО ПРАВО

Сумиране на стаж за пенсия, придобит в различни държави на ЕС

18/09/2017 WORLD BG

Сумиране на стаж за пенсия, придобит в различни държави на ЕС. Разликата между трудов и осигурителен стаж. Трудов стаж е времето, през което е съществувало трудово правоотношение според законодателството на България или друга държава – Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испания: Драконът в Sierra Calderona

29/04/2017 WORLD BG

Драконът в Sierra Calderona се намира в близост до селото Gilet (Валенсия). В подножието на планината Redona (известна още като La Peña, намираща се в Природен парк Sierra Calderona), се намира една странна, необитаема сграда. Последни

КРИМИНАЛНИ

Пиян българин е предизвикал катастрофа на остров Ибиса и е избягал

20/07/2017 WORLD BG

Пиян българин е предизвикал катастрофа на остров Ибиса и е избягал. Във вторник, на 18. 07 .2017 г., сутринта около 3:15 часа в местната полиция на град Вила е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие между Последни

Be the first to comment

Вашият коментар