Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг.

Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг. по време на великденската ваканция.

Всички шофьори на камиони, чиято маса е над 7 500 кг. трябва да знаят, че 13 и 14 април, съответно Велики четвъртък и Разпети петък са официални празници в цяла Испания.

17 април- понеделник след Великден е празник на Балеарските острови, Каталуния, Валенсия , Навара, страната на баските и Ла Риоха.

Шофьорите, които се намират или ще пътуват в чужбина трябва да имат предвид, че 14 и 17 април също са празници в няколко европейски страни.

Разпети петък е официален празник в Германия, Австрия, България, Унгария, Португалия, Великобритания и Швейцария.

Велики понеделник е празник в Германия, Белгия, България, Франция, Унгария, Италия, Люксембург, Нидерландия, Полша, Обединеното кралство ( с изключение на Шотландия), Румъния и Швейцария.

Забрана за целия ЕС: седмичната почивка на шофьорите не може да протича в камиона

Германия окончателно забрани седмичната почивка на професионалните шофьори да протича в кабината на камиона.

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испания и България задълбочават връзките помежду си

07/11/2017 WORLD BG

Испания и България задълбочават връзките помежду си след приключилото двудневно посещение в Мадрид на българския заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева. Испанското правителство ще подкрепя с всички сили влизането Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Новите камери по испанските магистрали започнаха да глобяват шофьорите без предпазни колани

12/11/2017 WORLD BG

От 11.11.2017 г. всички шофьори, които бъдат засечени от 50-те камери на испанската Главна дирекция за пътищата (DGT), че управляват моторно превозно средство без поставен предпазен колан ще бъдат глобявани. В съобщение на пресцентъра на Последни

НАЧАЛО

Университетът „Оксфорд” отваря врати в Париж заради Brexit

22/02/2017 WORLD BG

Университетът „Оксфорд” обмисля да вземе необичайна мярка: да открие първия си филиал извън Великобритания. Това никога не се е случвало през неговата 700-годишна история, но загрижеността на ръководството относно евентуалната загуба на европейското финансиране за Последни

Be the first to comment

Вашият коментар