Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг.

Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг. по време на великденската ваканция.

Всички шофьори на камиони, чиято маса е над 7 500 кг. трябва да знаят, че 13 и 14 април, съответно Велики четвъртък и Разпети петък са официални празници в цяла Испания.

17 април- понеделник след Великден е празник на Балеарските острови, Каталуния, Валенсия , Навара, страната на баските и Ла Риоха.

Шофьорите, които се намират или ще пътуват в чужбина трябва да имат предвид, че 14 и 17 април също са празници в няколко европейски страни.

Разпети петък е официален празник в Германия, Австрия, България, Унгария, Португалия, Великобритания и Швейцария.

Велики понеделник е празник в Германия, Белгия, България, Франция, Унгария, Италия, Люксембург, Нидерландия, Полша, Обединеното кралство ( с изключение на Шотландия), Румъния и Швейцария.

Забрана за целия ЕС: седмичната почивка на шофьорите не може да протича в камиона

Германия окончателно забрани седмичната почивка на професионалните шофьори да протича в кабината на камиона.

СВЯТ

Канада увеличaва приема на имигранти

31/10/2016 WORLD BG

Канада вероятно ще увеличи броя на имигрантите от 300 000 на 450 000 души на година, предаде Си Би Си (CBC), цитирана от БТВ. По данни на телевизионния канал, в най-скоро време либералното правителство на Последни

ЛЮБОПИТНО

Мелания Тръмп лично украси Белия дом (видео)

28/11/2017 WORLD BG

Мелания Тръмп лично украси Белия дом, с което се похвали на профила си в социалната мрежа Twitter. За празничната обстановка първата дама на САЩ е заложила предимно на традиционните детайли. 136 килограмовото копие на Белия Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

И най-голямата банка на Каталуния CaixaBank напуска областта и се мести във Валенсия

06/10/2017 WORLD BG

На извънредно заседание днес съвета на директорите на CaixaBank реши централата на банката да се изнесе от Каталуния и да се премести във Валенсия и това трябва да стане преди автономното правителство да е обявило Последни

Be the first to comment

Вашият коментар