Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг.

Испания и няколко европейски държави ограничават движението на камиони с маса над 7 500 кг. по време на великденската ваканция.

Всички шофьори на камиони, чиято маса е над 7 500 кг. трябва да знаят, че 13 и 14 април, съответно Велики четвъртък и Разпети петък са официални празници в цяла Испания.

17 април- понеделник след Великден е празник на Балеарските острови, Каталуния, Валенсия , Навара, страната на баските и Ла Риоха.

Шофьорите, които се намират или ще пътуват в чужбина трябва да имат предвид, че 14 и 17 април също са празници в няколко европейски страни.

Разпети петък е официален празник в Германия, Австрия, България, Унгария, Португалия, Великобритания и Швейцария.

Велики понеделник е празник в Германия, Белгия, България, Франция, Унгария, Италия, Люксембург, Нидерландия, Полша, Обединеното кралство ( с изключение на Шотландия), Румъния и Швейцария.

Забрана за целия ЕС: седмичната почивка на шофьорите не може да протича в камиона

Германия окончателно забрани седмичната почивка на професионалните шофьори да протича в кабината на камиона.

ОБЩЕСТВО

Испанка е най-възрастният човек в Европа

17/04/2017 WORLD BG

Ана Вела Рубио е родена на 29 октомври 1901 г. в град Кордоба. По професия е била шивачка и от дълги години живее в Каталуния. Тя е призната за най-възрастният човек в Испания и в Последни

авиокомпаниите
НОВИНИ

Авиокомпанийте започнаха с офертите за “BLACK FRIDAY”

19/11/2016 WORLD BG

Няма съмнение, че наближава “BLACK FRIDAY” и тази година към всички големи вериги за електроуреди, мода, спорт, книги и играчки ще се присъединяват и някои авиокомпании. Easyjet и Ryanair се присъединяват към “BLACK FRIDAY”с оферти, Последни

Leave a Reply