Бомба: испанският държавен секретар по търговията се яви на среща с краля на Саудитска Арабия с минипола и без воал на главата

държавен секретар по търговия

Кралят на Саудитска Арабия Салман бин Абделазиз проведе работна закуска с краля на Испания Фелипе VI и тридесет директори на испански фирми, които се интересуват от участие в проекти в Саудитска Арабия. На срещата присъства и министърът на транспорта Иниго де ла Серна; държавния секретар по търговията Мария Луиза Понсела; секретаря по инфраструктура Хулио Гомез- Помар и секретаря на отбраната Аугустин Конде.

По време на срещата Държавния секретар по търговията Мария Луиза Понсела събра погледите на присъстващите и се превърна в звездата на деня заради появяването си на важната среща с минипола и без воал, който да покрива главата й.

Това е традиция на Саудитска Арабия, страна, в която повечето жени се обличат с абая, а за чужденките, които посещават страната, властите препоръчват черна дълга рокля.

Също така на официалните посещения в Рияд жените трябва да покриват главата си поне с воал- традиция, която Понсела също наруши.

Източник: Antena 3

Кралицата на Испания отказа да придружи крал Фелипе VI на предстоящо официално посещение

Растежът на испанската икономика отново надмина очакванията

Испанското правителство одобри увеличение на минималната работна заплата за 2017 г. с 8% и обяви по-добри прогнози за растежа на икономиката

Отпуската по бащинство в Испания вече е двойно по-дълга

Be the first to comment

Вашият коментар