Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в Мурсия

Трима българи

Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в град Мурсия, Испания. 21 годинишното момиче е попаднало в България на обява за работа в ресторант в Испания, публикувана от задържаните в една социална мрежа.

Националната полицията съобщава, че арестуваните са двама мъже и една жена на възраст между 36 и 42 години и са роднини. Те ще бъдат обвинени в престъпления, свързани с трафик на хора с цел сексуална експлоатация и участие в престъпна група.

Агенти на полицията в град Мурсия, наблюдавайки район, където се практикува проституция, са забелязали българския мъж, в който са се усъмнили, че контролира някои от жените. Полицаите са го спрели за проверка на личните документи и са установили, че в него носи личните документи на едно от момичетата и пари, които е получил от нея.

Разследването е установило, че младото момиче е било подлъгано в България чрез социалните мрежи от съпругата на бъдещия й сводник. Последната е разбрала за лошата икономическа ситуация на жертвата, което й е помогнало да я убеди да тръгне за Испания, предлагайки й несъществуваща работа в ресторант.

Пристигайки в Испания, младото момиче е било посрещнато от семейството и настанено да живее при тях. Когато успяват да й вземат личните документи, я водят във въпросния квартал на град Мурсия, известен с уличната проституция.

Жертвата е била принудена да проституира на улицата под строгия контрол на различните членове на семейството. Тя не е имала достъп до спечелените от самата нея пари, които надхвърлят 4 000 евро на месец. След като е била освободена, момичето е разказало за физическото насилие, на което е била подлагана, когато е отказвала да проституира.

Операцията е извършени от агенти на UCRIF- полицейско звено за имиграцията в регион Мурсия.

Трима българи са арестувани след обир на къща в испанския град Коядо Виялба

Българин се е опитал да наръга с голяма ножица трима испански полицаи

Испанската полиция е арестувала двама българи, експлоатирали няколко просяка на остров Майорка

Затвор за дрогираната българка, която уби с колата си 3-ма души на остров Майорка

БЪЛГАРИЯ

Двама българи ранени в катастрофа между два тира в Испания

18/10/2017 WORLD BG

Двама българи ранени в катастрофа между два тира в Испания. Инцидентът е станал вчера около 8:30 часа в района на Pajares de la Laguna в близост до град Саламанка. Двата камиона са се движили един Последни

регистрация на автомобил
ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

Формалности и документи при регистрация на автомобил в ЕС

29/12/2016 WORLD BG

Където и да живеете в ЕС, трябва да наравите регистрирация на автомобил си в страната , в която обикновено живеете или пребивавате постоянно. По принцип не можете да регистрирате колата си в страна , в Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

5 полицаи са ранени в испанския курорт Бенидорм

12/08/2017 WORLD BG

5 полицаи са ранени в испанския курорт Бенидорм. Инцидентът е станал докато властите са проверявали документите на един от незаконните търговци, наричани от местните „mojiteros“ или „cuberos“. Те се разхождат по крайбрежната ивица или направо Последни

Be the first to comment

Вашият коментар