Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в Мурсия

Трима българи

Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в град Мурсия, Испания. 21 годинишното момиче е попаднало в България на обява за работа в ресторант в Испания, публикувана от задържаните в една социална мрежа.

Националната полицията съобщава, че арестуваните са двама мъже и една жена на възраст между 36 и 42 години и са роднини. Те ще бъдат обвинени в престъпления, свързани с трафик на хора с цел сексуална експлоатация и участие в престъпна група.

Агенти на полицията в град Мурсия, наблюдавайки район, където се практикува проституция, са забелязали българския мъж, в който са се усъмнили, че контролира някои от жените. Полицаите са го спрели за проверка на личните документи и са установили, че в него носи личните документи на едно от момичетата и пари, които е получил от нея.

Разследването е установило, че младото момиче е било подлъгано в България чрез социалните мрежи от съпругата на бъдещия й сводник. Последната е разбрала за лошата икономическа ситуация на жертвата, което й е помогнало да я убеди да тръгне за Испания, предлагайки й несъществуваща работа в ресторант.

Пристигайки в Испания, младото момиче е било посрещнато от семейството и настанено да живее при тях. Когато успяват да й вземат личните документи, я водят във въпросния квартал на град Мурсия, известен с уличната проституция.

Жертвата е била принудена да проституира на улицата под строгия контрол на различните членове на семейството. Тя не е имала достъп до спечелените от самата нея пари, които надхвърлят 4 000 евро на месец. След като е била освободена, момичето е разказало за физическото насилие, на което е била подлагана, когато е отказвала да проституира.

Операцията е извършени от агенти на UCRIF- полицейско звено за имиграцията в регион Мурсия.

Трима българи са арестувани след обир на къща в испанския град Коядо Виялба

Българин се е опитал да наръга с голяма ножица трима испански полицаи

Испанската полиция е арестувала двама българи, експлоатирали няколко просяка на остров Майорка

Затвор за дрогираната българка, която уби с колата си 3-ма души на остров Майорка

СВЯТ

Moody’s понижи кредитния рейтинг на Великобритания

25/09/2017 WORLD BG

Международната рейтингова агенция Moody’s понижи кредитния рейтинг на Великобритания. Дългосрочният рейтинг на британския дълг пада от от Аа1 до Аа2 със стабилна перспектива, предава Ройтерс. Според извършени проучвания държавният дълг на страната достигна 90% от Последни

БЪЛГАРИЯ

Заведение в България включва в сметката такса за празни столове

10/08/2017 WORLD BG

Заведение в България включва в сметката такса за празни столове. Ресторантът Miloz Fish & Grill в Созопол е начислявано на гостите сумата от 20 лв. за всеки празен стол. По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов, Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

В Испания започна строителството на най-високата дървена жилищна сграда

05/03/2017 WORLD BG

Строителната компанията La Borda започна да строи в Барселона най-високото дървено здание в Испания. То ще бъде на седем етажа, на които ще бъдат разположени 28 апартамента. Основите на сградата вече са поставени. Тя трябва Последни

Leave a Reply