Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в Мурсия

Трима българи

Задържани са трима българи за сексуална експлоатация на сънародничка в град Мурсия, Испания. 21 годинишното момиче е попаднало в България на обява за работа в ресторант в Испания, публикувана от задържаните в една социална мрежа.

Националната полицията съобщава, че арестуваните са двама мъже и една жена на възраст между 36 и 42 години и са роднини. Те ще бъдат обвинени в престъпления, свързани с трафик на хора с цел сексуална експлоатация и участие в престъпна група.

Агенти на полицията в град Мурсия, наблюдавайки район, където се практикува проституция, са забелязали българския мъж, в който са се усъмнили, че контролира някои от жените. Полицаите са го спрели за проверка на личните документи и са установили, че в него носи личните документи на едно от момичетата и пари, които е получил от нея.

Разследването е установило, че младото момиче е било подлъгано в България чрез социалните мрежи от съпругата на бъдещия й сводник. Последната е разбрала за лошата икономическа ситуация на жертвата, което й е помогнало да я убеди да тръгне за Испания, предлагайки й несъществуваща работа в ресторант.

Пристигайки в Испания, младото момиче е било посрещнато от семейството и настанено да живее при тях. Когато успяват да й вземат личните документи, я водят във въпросния квартал на град Мурсия, известен с уличната проституция.

Жертвата е била принудена да проституира на улицата под строгия контрол на различните членове на семейството. Тя не е имала достъп до спечелените от самата нея пари, които надхвърлят 4 000 евро на месец. След като е била освободена, момичето е разказало за физическото насилие, на което е била подлагана, когато е отказвала да проституира.

Операцията е извършени от агенти на UCRIF- полицейско звено за имиграцията в регион Мурсия.

Трима българи са арестувани след обир на къща в испанския град Коядо Виялба

Българин се е опитал да наръга с голяма ножица трима испански полицаи

Испанската полиция е арестувала двама българи, експлоатирали няколко просяка на остров Майорка

Затвор за дрогираната българка, която уби с колата си 3-ма души на остров Майорка

Be the first to comment

Вашият коментар