Най- точната авиокомпания в света е испанска

авиокомпания

Консултантската фирма за гражданска авиация FlightStats ежегодно прави класация на авиокомпаниите, които изпълняват полетите си на време. Наградата е да бъде отличена най-добрата авиокомпания сред най-добрите (The best of the best), които системно демонстрират своето високо ниво на оперативна дейност и отговарят на обещанието си да доставят пътниците си до определената дестинация на време.

В осмото издание на тази класация, проведено през 2016 г., на върха на подиума се изкачи испанската авиокомпания Iberia. Националния превозвач на Испания е регистрирал през изминалата година точност на полетите от 87,79%. На второ място в класацията се нарежда Japan Airlines Corporation, с 87,33% точност на полетите и на трето място е Delta съответно с 86,69% .

В европейското класиране по същия критерии European Major Airline Network испанската авиокомпания отново е на първо място с 88,18% точност следвана от Austrian Airlines (85,74%), Lufthansa (83,77%) y British Airways (75,17%) следвани от ЕasyJet (75,12%) y Vueling (65,35%).
За да се изкачи на върха на класацията на Iberia и костваше 4 години. Тя беше четвърта в света през 2013 година, трета през 2014 година, втората през 2015 година и през 2016 година вече е първа.

„Ние сме особено горди от това признание, което се отразява пряко на нашите клиенти. Точността е един от аспектите, които имат най-голяма стойност и затова всички наши усилия са насочени към поддържане на високото качество на услугите“, уверява президентът на испанската авиокомпания Луис Галего.

Друг много важен факт е, че Iberia Express, нискотарифния филиал на испанската авиокомпания Iberia е най-точната LOW COST авиокомпания в света с невероятните 89.64%. На този висок пиедестал Iberia Express се качва за трети пореден път, което е важно международно признание за усилията, ангажираността и отдадеността на ръководството на авиокомпанията, което само за 4 години и половина е постигнало значителни успехи. На второ място е Air Baltic с 88,68% точност.

Защо самолетите са бели?

Мълния удари крило на самолет Ryanair малко преди да кацне на летището в Ибиса

3,7 млрд. пътници са превозили авиокомпаниите през 2016-а

Първата доставка на товар с дрон вече е факт

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

10-те държави с най- безопасни пътища в света

05/12/2016 WORLD BG

Световната здравна организация (СЗО) е изготвила доклад, който съдържа списък на десетте страни с най- безопасни пътища. 1. Микронезия В Микронезия пътищата са най-сигурните в света. Според данни на СЗО има 1,9 смъртни случая в Последни

ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

Какво количество алкохол мога да нося в багажа си при пътуване?

24/11/2016 WORLD BG

Количеството алкохол, което можете да пренасяте зависи, най-вече, от дестинацията на пътуването ви. Ограниченията в рамките на Еверопейския съюз са доста по-малки от тези извън него. В рамките на Европейския съюз: В този случай това Последни

.
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанското крайбрежие е застрашено от глобалното затопляне на планетата

05/02/2017 WORLD BG

Глобалното затопляне може да има много негативни последици за испанското крайбрежие в дългосрочен план, особено по отношение на стабилността на бреговата линия, която е гъсто населена, предупредждава професорът по морска геология в университета на Барселона Последни

Leave a Reply