Певицата Ариана Гранде не е в състояние да продължи турнето си след атентата в Манчестър

Певицата Ариана Гранде, чийто концерт в Манчестър беше подложен на терористична атака, причинила смъртта на 22 души и ранила други 59, е решила да отмени за неопределено време планираните си концерти по целия свят. До края на юни турнето Dangerous Woman Tour трябваше да обиколи Европа: Обединеното кралство, Белгия, Полша, Швейцария, Германия, Франция, Португалия, Испания и Италия и после да продължи в Латинска Америка, Азия и Океания.

Все още няма официално потвърждение за анулирането на концертите и връщането на билетите.

Специализираната медия TMZ цитира източници, близки до Ариана Гранде, които твърдят, че певицата е в истерия след атаката. Тя не е била в състояние да се среща с никого. Ариана и нейният екип са притеснени за тяхната безопасност.

Според същите източници турнето може да се възобнови, когато певицата е психически и емоционално готова за това. В изявление менажерът на Ариана каза:

„Страдаме за живота на децата и близките, които този ужасен акт отне. Апелираме към всички вас от сърце и с вашите молитви да подкрепите жертвите, техните семейства и всички засегнати“.

Минути след експлозията, певицата написа на профила си в Twitter:

„Съсипана съм. Съжалявам с цялата си душа и сърце. Нямам думи“.

За няколко часа постът ѝ беше препубликуван от почитателите ѝ над половин милион пъти.

19 загинали и 50 ранени след мощна експлозия в град Манчестър, Великобритания

Почина изпълнителката на хита „Ламбада”

Be the first to comment

Вашият коментар