Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса “Евровизия” тази година

Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса „Евровизия“, който ще се проведе за 62 път тази събота в Украйна. Ако оценките на песните зависят от броя на търсенията, направени от потребителите в интернет, то класирането на 42 участници би било следното:

На първо място Франция с 266 точки.

Следва я Италия с Франческо Габини с песента Occidentali’s karma с 257. Песента е издържана плътно в стила на Сан Ремо и, който си пада по старото италианско звучене, със сигурност ще гласува за нея.

И на трето място България. Кристиан Костов е заложил на балада, докато повечето от другите участници са избрали танцувални парчета.

Не само това обаче е козът на 17-годишния Крис в Киев. Много по-силно оръжие е фактът, че майка му е от Казахстан, роден е в Москва, говори отличен руски език. Освен това той бил е част от известен руски детски ансамбъл, а в детското издание на „Гласът на Русия” стига до финал и то в отбора на Дима Билан, който е нещо като Роби Уилямс за Русия. Благодарение на всичко това руските тийнейджърки са луди по него и само чакат да им дадат знак, за да започнат да гласуват.

Ннашият Кристиан е единственият изпълнител на конкурса, с когото могат да се идентифицират руските общности във всички бивши съветски републики. Дори Русия тази година няма да има представител, след като Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Без да се омаловажава таланта на Кристиан, всичко това ще му даде огромни шансове за блестящо класиране, смятат експертите. Под снимките на Крис в социалните мрежи буквално кипи от коментари на луди по него рускини. За броени часове той събира стотици одобрителни изказвания по свой адрес, придружени с покани за концерти при братушките.

Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Песента, с която България ще участва на „Евровизия 2017” (видео)

БЪЛГАРИЯ

Wizz Air отново отказа да качи 40 пътника

31/08/2017 WORLD BG

Днес 40 пътника на Wizz Air за пореден път останаха на летище София. Унгарската авиокомпания е отказала да ги качи на борда на самолета, пътуващ от София за Лондон, въпреки че пътниците са били с Последни

НАЧАЛО

Българин получи „Оскар”- най-високото отличие в киното

13/02/2017 WORLD BG

На 11.02. 2017 година на бляскавата церемония в хотел в „Бевърли Хилс” 38- годишния Владимир Койлазов беше удостоен с най-престижната награда в коноиндустрията- „Оскар”. Той беше отличен за приноса си в развитието на киноиндустрията и Последни

СВЯТ

Вече няма кой да спасява нелегалните мигранти в Средиземно море

14/08/2017 WORLD BG

Нелегалните мигранти в Средиземно море вече няма кой да ги спасява, тъй като две от големите хуманитарни неправителствени организации преустановяват тази си дейност от съображения за сигурност. Това са германската неправителствена организация Sea Eye и Последни

Leave a Reply