Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса “Евровизия” тази година

Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса „Евровизия“, който ще се проведе за 62 път тази събота в Украйна. Ако оценките на песните зависят от броя на търсенията, направени от потребителите в интернет, то класирането на 42 участници би било следното:

На първо място Франция с 266 точки.

Следва я Италия с Франческо Габини с песента Occidentali’s karma с 257. Песента е издържана плътно в стила на Сан Ремо и, който си пада по старото италианско звучене, със сигурност ще гласува за нея.

И на трето място България. Кристиан Костов е заложил на балада, докато повечето от другите участници са избрали танцувални парчета.

Не само това обаче е козът на 17-годишния Крис в Киев. Много по-силно оръжие е фактът, че майка му е от Казахстан, роден е в Москва, говори отличен руски език. Освен това той бил е част от известен руски детски ансамбъл, а в детското издание на „Гласът на Русия” стига до финал и то в отбора на Дима Билан, който е нещо като Роби Уилямс за Русия. Благодарение на всичко това руските тийнейджърки са луди по него и само чакат да им дадат знак, за да започнат да гласуват.

Ннашият Кристиан е единственият изпълнител на конкурса, с когото могат да се идентифицират руските общности във всички бивши съветски републики. Дори Русия тази година няма да има представител, след като Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Без да се омаловажава таланта на Кристиан, всичко това ще му даде огромни шансове за блестящо класиране, смятат експертите. Под снимките на Крис в социалните мрежи буквално кипи от коментари на луди по него рускини. За броени часове той събира стотици одобрителни изказвания по свой адрес, придружени с покани за концерти при братушките.

Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Песента, с която България ще участва на „Евровизия 2017” (видео)

запор на банковите сметки в чужбина
БЪЛГАРСКО ПРАВО

Въвеждат в България европейска заповед за запор на банковите сметки в чужбина

15/02/2017 WORLD BG

Служебният министър на правосъдието на Р.България Мария Павлова е направила предложение за Постановление на Министерски съвет, чрез което България окончателно да въведе прилагането на един от Регламентите на Европейския съюз. Става на въпрос за създаване Последни

германия има нужда от още имигранти
НАЧАЛО

Германия има нужда от още имигранти т.е. в страната трябва да влизат и да остават по 500 000 души годишно

13/01/2017 WORLD BG

Германия има нужда от повече имигранти, отколкото са влизали през последните десетилетия, за да се справи с нуждата от работна ръка за пазара си на труда и да запази сегашния си темп на развитие. Според Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

15-годишен испански футболист почина по време на мач от първенството

04/02/2018 WORLD BG

15-годишен испански футболист почина по време на мач от автономното първенство на област Валенсия. Трагичният инцидент е станал вчера, 3 февруари, в град Алзира, област Валенсия. Свързани

Be the first to comment

Вашият коментар