28 българи пътуват с първия в историята „Круиз на оргиите“

Корабът на първият в света „Круиз на оргиите“ е дълъг 180 м. и е широк 25 м. На него са разположени барове, казино, магазини, СПА, фитнес и ресторанти.

Круизът тръгна от пристанището на град Пирея (Гърция) и ще посети островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Пътуването, което е забранено за широката общественост, ще продължи 8 дни и е под мотото „Страсти по гръцките острови”.

На борда на първият в историята „Круиз на оргиите“ има екипаж от 390 души и 660 пътници- 329 са мъже и 331 са жени. От тях 24 са бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 швейцарци, 34 англичани, 172 американци, 6 гъpци, 4 кипърци и 28 българи. На останалите пътници не им се съобщава националността.

Учасниците в „Стерасти по гръцките острови” ги очаква необуздан секс, секс играчки и „Дионисиеви“ шоу-програми, за което всеки от тях е заплатил по 2 349$.

С цел запазване на самоличността на пътниците, на кораба е абсолютно е забранено да се носят фотоапарати, видео камери или каквито и да е заснемащи устройства.

В Барселона отвори първият публичен дом със силиконови кукли

СВЯТ

Авиокомпанията EASYJET напуска Великобритания заради BREXIT

23/08/2017 WORLD BG

EASYJET напуска Великобритания заради BREXIT. Нискотарифната компания реши да премести седалището си във Виена, Австрия и по този начин да защити европейските си права, след като Великобритания напусне Европейския съюз. От ръководството на авиокомпанията вече Последни

ОБЩЕСТВО

Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

23/03/2017 WORLD BG

Украйна забрани на руската певица Юлия Самойлова да влиза в страната през следващите три години. Самойлова е представителят на Русия в конкурса „Евровизия”, който ще се проведе след по-малко от два месеца в Киев. Решението Последни

НОВИНИ

Намериха прощално писмо от един от терористите в испанския град Кабрил

22/08/2017 WORLD BG

Саид Аала, единия от джахидистите, планирали нападение в каталунския курортен град Камбрил, е оставил прощално писмо, за да се сбогува със семейството си. Писмото е било написано малко преди да напусне дома си миналия четвъртък, Последни

Leave a Reply