28 българи пътуват с първия в историята „Круиз на оргиите“

Корабът на първият в света „Круиз на оргиите“ е дълъг 180 м. и е широк 25 м. На него са разположени барове, казино, магазини, СПА, фитнес и ресторанти.

Круизът тръгна от пристанището на град Пирея (Гърция) и ще посети островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Пътуването, което е забранено за широката общественост, ще продължи 8 дни и е под мотото „Страсти по гръцките острови”.

На борда на първият в историята „Круиз на оргиите“ има екипаж от 390 души и 660 пътници- 329 са мъже и 331 са жени. От тях 24 са бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 швейцарци, 34 англичани, 172 американци, 6 гъpци, 4 кипърци и 28 българи. На останалите пътници не им се съобщава националността.

Учасниците в „Стерасти по гръцките острови” ги очаква необуздан секс, секс играчки и „Дионисиеви“ шоу-програми, за което всеки от тях е заплатил по 2 349$.

С цел запазване на самоличността на пътниците, на кораба е абсолютно е забранено да се носят фотоапарати, видео камери или каквито и да е заснемащи устройства.

В Барселона отвори първият публичен дом със силиконови кукли

ЛЮБОПИТНО

Забраненият остров

17/08/2017 WORLD BG

Забраненият остров се казва Ilha da Queimada Grande и от далече е много привлекателен. Той е от тези екзотични острови, за които много хора си мечтаят: да се излежават безгрижно на плажа и да забравят Последни

ОБЩЕСТВО

Смекчиха присъдата за данъчни измами на наследницата на модна къща „Нина Ричи“

19/05/2017 WORLD BG

Арлет Ричи, внучката на Нина Ричи е осъдена за укриване на капитали в Швейцария повече от 20 години. Апелативният съд в Париж заменени присъдата на наследницата на една от най-старите модни и парфюмерийни производители на Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Изплащане на български пенсии в чужбина

18/12/2017 WORLD BG

Непрекъснато расте броят на наши сънародници, които получават български пенсии в чужбина. Това са предимно родителите на дългогодишни, трайно установили се емигранти, които идват да изкарат старините си при тях. За да се получава българска Последни

Be the first to comment

Вашият коментар