Разрешени мобилни приложения, които предупреждават шофьорите за наличието на радари

разрешени мобилни приложения

Секторът на технологиите непрекъснато се развива и предоставя продукти, които могат да се използват докато се шофира и така да се предпазите от глоба. Това са разрешени мобилни приложенията за телефон и социалните мрежи. Все по-често има специални приложения за откриване на радари за скорост. Ето кои са най-добрите приложения:

1. Radardroid
Това е най-скъпото приложение от всички в списъка, които са Pro- версия, но си струва да се закупи защото е наистина добро – не допуска реклами, предупреждава за наличието на радар в зависимост от пътната лента, по която се движим и може да работи на втори пан. Безплатната версия Lite- подава звукови предупреждения за наличността на радари и може да се използва и като обикновена GPS

Приложението е за Android.
• Цена: Lite версията- безплатно, Pro версия 5.99 евро

2. TomTom Radares de Tráfico
Приложението засича стационарните радари и включва информация, за да актуализира местоположението им.. Недостатъкът е, че не предизвестява за мобилните радари, но засича 95% от фиксираните в Испания.
• Приложението е за: Android.
• Цена: Безплатна

3. Avisador de radares
Основната му отличителна черта е, че само предупреждава радари, които се намират в близост, като се избягва ненужната информация. Сигнализира за фиксирани и мобилни радари както и за тези, разположени на светофарите. Базата данни на приложението е изчерпателна и надеждна.
• Приложението е за: iPhone и Android.
• Цена: 1,99 евро

4. CamSam
Разполага с база данни, съдържаща повече от 60000 радара в света и позволява да се избере на какво разстояние от радара да се извърши предупреждението. Информира за вероятни глоби по избрания маршру.Не му е необходим интернет, за да функционира.
• Прилжението е за: Android.
• Цена: Безплатна.

5. DGT
Може странно да звучи, но Direccion general de trafico предлага своята база данни за консултиране на местонахождението на всички активни радари. Информацията се актуализира постоянно, пролижението предоставя информация за трафика, който може да бъде следен с трафик камери.
• Приложението е за: iPhone и Android.
• Цена: Безплатна.

Социални мрежи
1. Waze
Това е социална мрежа за шофьори, която принадлежащи на американския технологичен гигант Google. Мрежата има повече от 30 милиона потребители, които непрекъснато уведомяват в реално време както за радарите, така и за всеки инцидент, който се случва на пътя. Освен това чрез нея можете да намерите най-евтината бензиностанция в близост до вашето местоположение, както и да я използвате като навигатор, показвайки ви най- прекия маршрут.
• Предлага се за: iPhone и Android.
• Цена: Безплатна.

2. Social Drive
Това приложение е много подобно на Waze, но има тази особеност, че потребителят може да си заложи зоната, където живее и да си сложи знаци наоколо. Наброява повече от два милиона потребители и отразява фиксирани и мобилни радари, контроли, задръствания, затворени пътища и всичко, което може да се случи по пътя в реално време. Лицата, които отговарят за това приложение са отговорни за модериране на информацията, предоставена от потребителите.
• Предлага се за: iPhone и Android.
• Цена: Безплатна.

3. iCoyote
Той е едно от най-високо оценените приложения от този тип представляват -истински RACC Real Automobile Club de Cataluña. Подобно на пoследните две, се основава на информация, предоставена от всички потребители, така че това приложение също показва задръствания, контроли, строителни работи или аварии в реално време. Тя може да се използва като навигатор, да показва къде е паркирана колата и ако сте уморени зад волана.
• Предлага се за: iPhone и Android.
• Цена: Безплатна

нови правила за работа
ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

Нови правила за работа в страните от Европейския съюз

13/01/2017 WORLD BG 0

Нови правила за Нови правила за работа в страните от Общността, страните по споразумението за Европейското икономическо пространство и Конфедерация Швейцария са в сила от 2017 г. Главна инспекция по труда публикува на интернет страницата Последни

ОБЩЕСТВО

Елизабет II започва прехвърлянето на част от правомощията към бъдещата кралица

26/12/2016 WORLD BG 0

Може би, неофициално, навършването на 90 години бележи началото на пенсионирането в британското кралско семейство. Пръв беше принц Едуард, херцог на Единбург и съпруг на английската кралица, който, след 90-годишния си юбилей през 2011 година, Последни

ЛЮБОПИТНО

Мостът Йоресунд- моста, който потъва в морето

23/12/2016 WORLD BG 0

Мостът „Йоресунд“ е комбиниран автомобилно-железопътен мост над протока Йоресунд, съединяващ градовете Копенхаген на остров Шеланд, Дания и Малмьо (Швеция) на Скандинавския полуостров. Строителството на моста започва през 1995 година и завършва през 1999 г. Мостът Последни

Be the first to comment

Вашият коментар