Кристиано Роналдо стана баща на близнаци

Португалската телевизия SIC бе първата, която съобщи новината – Кристиано Роналдо стана баща на близнаци. На 8 юни са се родили Ева и Матей, които ще увеличат семейството на футболиста. Твърди се, че жената, родила бебетата, е мексиканка и живее в САЩ.

По всяка вероятност майката на португалеца Долорес Авейро, ще замине за западния бряг на Съединените, за да вземе бебетата. Тя ще ги прибере в Испания, където ги чака баща им, който, до момента, публично не се е произнесъл по въпроса.

По всичко личи, че Роналдо отново е използвал сурогатна майка, както преди почти 7 години за раждането на сина му Кристиано младши. Ако тогава футболистът е споделял живота си с Ирина Шаек, то сега той е с испанския модел Джорджина Родригес, около която в последните дни се въртят слухове, че също е бременна.

Роналдо обича да споделя в социалните мрежи свои лични моменти, но е много дискретен относно своето семейство и приятелката му. Няма съмнение, че близките на футболиста играят важна роля в живота му, базирайки се на нарастващото присъствие на Кристиано младши или на галено Кристианиньо във важни моменти.

Роналдо сега се подготвя с португалския национален отбор за шампионата за Купата на конфедерациите, който ще се състои в Русия от 17 юни до 2 юли.

Футболистът на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо очаква близнаци

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Как ще гласуваме на балотажа

12/11/2016 WORLD BG

Изборният ден започва в 7,00 ч. местно време и приключва в 20,00 ч. местно време. Този път изборната бюлетина ще има само три квадратчета – за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Валери Симеонов: България вече не е мащеха за българите в чужбина

24/12/2017 WORLD BG

Валери Симеонов: България винаги е била мащеха за българите в чужбина, но със сегашното управление мисля, че ставаме и баща, и майка. Това заяви вицепремиерът по икономическата и демографската политика пред агенция „Фокус“, цитиран от Последни

хаос по световните летища
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Права на пътниците при закъснял или отменен полет и загубен багаж

13/08/2017 WORLD BG

Права на пътниците при закъснял или отменен полет и загубен багаж. Международно проучване за миналата година, направено сред 11 хиляди пътници от осем държави, показва, че един на всеки 4 полета се забавя, а всеки Последни

Leave a Reply