Кристиано Роналдо стана баща на близнаци

Португалската телевизия SIC бе първата, която съобщи новината – Кристиано Роналдо стана баща на близнаци. На 8 юни са се родили Ева и Матей, които ще увеличат семейството на футболиста. Твърди се, че жената, родила бебетата, е мексиканка и живее в САЩ.

По всяка вероятност майката на португалеца Долорес Авейро, ще замине за западния бряг на Съединените, за да вземе бебетата. Тя ще ги прибере в Испания, където ги чака баща им, който, до момента, публично не се е произнесъл по въпроса.

По всичко личи, че Роналдо отново е използвал сурогатна майка, както преди почти 7 години за раждането на сина му Кристиано младши. Ако тогава футболистът е споделял живота си с Ирина Шаек, то сега той е с испанския модел Джорджина Родригес, около която в последните дни се въртят слухове, че също е бременна.

Роналдо обича да споделя в социалните мрежи свои лични моменти, но е много дискретен относно своето семейство и приятелката му. Няма съмнение, че близките на футболиста играят важна роля в живота му, базирайки се на нарастващото присъствие на Кристиано младши или на галено Кристианиньо във важни моменти.

Роналдо сега се подготвя с португалския национален отбор за шампионата за Купата на конфедерациите, който ще се състои в Русия от 17 юни до 2 юли.

Футболистът на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо очаква близнаци

БЪЛГАРИЯ

Европейската комисия завежда дело срещу България

18/11/2016 WORLD BG

Европейската комисия заяви, че дава под съд България, защото не е изпълнила задължителното изискване на ЕС по сигурността на личните документи. Нашата страна не е изработила необходимото звено за контакт, с което да стане възможен Последни

ОБЩЕСТВО

Собственикът на авиокомпания EasyJet дарява голяма част от богатството си

02/06/2017 WORLD BG

Собственикът на авиокомпания EasyJet дарява голяма част от богатството си. Милиардерът и основател на нискотарифната авиокомпания EasyJet сър Стелиос Хаджийоану смята да дари по-голямата част от богатството си. Това стана ясно от негово писмо, изпратено Последни

НАЧАЛО

България също върна граничния контрол

21/04/2017 WORLD BG

От МВР уточниха, че от 7.04.2017 година България е върнала граничния контрол на всички категории пътници, в това число и на гражданите на ЕС. При преминаването през граничните пунктове на страната се извършва пълна проверка Последни

Leave a Reply