Кристиано Роналдо стана баща на близнаци

Португалската телевизия SIC бе първата, която съобщи новината – Кристиано Роналдо стана баща на близнаци. На 8 юни са се родили Ева и Матей, които ще увеличат семейството на футболиста. Твърди се, че жената, родила бебетата, е мексиканка и живее в САЩ.

По всяка вероятност майката на португалеца Долорес Авейро, ще замине за западния бряг на Съединените, за да вземе бебетата. Тя ще ги прибере в Испания, където ги чака баща им, който, до момента, публично не се е произнесъл по въпроса.

По всичко личи, че Роналдо отново е използвал сурогатна майка, както преди почти 7 години за раждането на сина му Кристиано младши. Ако тогава футболистът е споделял живота си с Ирина Шаек, то сега той е с испанския модел Джорджина Родригес, около която в последните дни се въртят слухове, че също е бременна.

Роналдо обича да споделя в социалните мрежи свои лични моменти, но е много дискретен относно своето семейство и приятелката му. Няма съмнение, че близките на футболиста играят важна роля в живота му, базирайки се на нарастващото присъствие на Кристиано младши или на галено Кристианиньо във важни моменти.

Роналдо сега се подготвя с португалския национален отбор за шампионата за Купата на конфедерациите, който ще се състои в Русия от 17 юни до 2 юли.

Футболистът на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо очаква близнаци

ЛЮБОПИТНО

Кога трябва да украсим Коледната елха?

06/12/2016 WORLD BG

Присъствието на Коледната елха по домовете на хората има много дълга история и тази традиция винаги стопля сърцата на всички. Макар и вече живата елха да отстъпва пред изкуствената, тя допринася за истинското празнично настроение. Последни

НАЧАЛО

Каталунците масово теглят парите си от напусналите областта каталунски банки

21/10/2017 WORLD BG

Каталунският сепаратизъм сложи на прицел двете най-големи каталунски банки. Организациите Òmnium Cultural и Национална каталунска асамблея, които са лидерите на сепаратисткото движение в областта, призоваха последователите си масово да теглят спестяванията си от 5-те най-големи Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Европейската комисия е категорична: референдума в Каталуния е незаконен

02/10/2017 WORLD BG

Европейската комисия обяви, че референдума в Каталуния е незаконен, тъй като е в разрез с испанската конституция, пише вестник Independent. Комисията категорично заяви, че случващото се в Каталуния е въпрос от вътрешната политика на Испания Последни

Leave a Reply