Кристиано Роналдо стана баща на близнаци

Португалската телевизия SIC бе първата, която съобщи новината – Кристиано Роналдо стана баща на близнаци. На 8 юни са се родили Ева и Матей, които ще увеличат семейството на футболиста. Твърди се, че жената, родила бебетата, е мексиканка и живее в САЩ.

По всяка вероятност майката на португалеца Долорес Авейро, ще замине за западния бряг на Съединените, за да вземе бебетата. Тя ще ги прибере в Испания, където ги чака баща им, който, до момента, публично не се е произнесъл по въпроса.

По всичко личи, че Роналдо отново е използвал сурогатна майка, както преди почти 7 години за раждането на сина му Кристиано младши. Ако тогава футболистът е споделял живота си с Ирина Шаек, то сега той е с испанския модел Джорджина Родригес, около която в последните дни се въртят слухове, че също е бременна.

Роналдо обича да споделя в социалните мрежи свои лични моменти, но е много дискретен относно своето семейство и приятелката му. Няма съмнение, че близките на футболиста играят важна роля в живота му, базирайки се на нарастващото присъствие на Кристиано младши или на галено Кристианиньо във важни моменти.

Роналдо сега се подготвя с португалския национален отбор за шампионата за Купата на конфедерациите, който ще се състои в Русия от 17 юни до 2 юли.

Футболистът на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо очаква близнаци

Be the first to comment

Вашият коментар