Софийският областен управител: Слави Трифонов вкарва децата на крадците в управлението на страната

Слави Трифонов заплаши

Слави Трифонов се похвали, че само за два месеца с него са се свързали над 2 000, живеещи в чужбина, които са изявили желание да се включат в неговия политически проект. По думите на телевизионния водещ повечето от тях са завършили университетите Йейл, Харвард и Кеймбридж, което било признак за голям успех.

Съвпадение или не, но на 6 април 2001 г. и Симеон Сакскобурготски обяви по същия начин влизането си в политиката, уточнявайки, че който иска, ще има възможност да гласува за него.

По повод казаното от Слави Трифонов, областният управител на София и член на „Атака“ Илиан Тодоров публикува писмо към шоумена и към всички онези, които продължават да вярват сляпо в чистите му намерения свързани с влизането в политиката.

Писмо на Илиян Тодоров:

„Завършили в Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имали успешен бизнес навсякъде по света изявявали желание да участват в подобен политически проект. Нека се преклоним смирено пред поредните спасители!

Слави нарича всички политици в България, крадци и негодници. Аз бях народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание, днес съм Областен управител. Аз нямам финансовата възможност да изпратя дъщеря ми или сина си в Йейл, Харвард или Кеймбридж, но според Слави съм крадец!

Тези, които четете помислете, можете ли да си позволите да изпратите децата си там – в Йейл, Харвард или Кеймбридж? Кратка справка със сайта на Кеймбридж ни показва, че една година в Кеймбридж струва около 20 000 паунда – или около 45 000 лв. Това е заплатата на ‘крадецът ” Областен управител за 2 години, ако същият живее на фотосинтеза. А тези мили дечица, които искат да управляват България по усмотрение на Слави, как са завършили тези университети? От къде родителите им са взели пари за четири или пет години обучение, близо 200 000лв само за такси. Без да смятаме, храна и други разходи? И тези ли деца ще ни „оправят”? Децата на истинските крадци! „Титаните” на Слави! Не Благодаря!

А ако някой повярва на тази поредна измама, то ще се окаже, че онзи Иво Христов е бил прав! Славчо, измисли друга лъжа, за да се вмъкнеш в политиката, защото знам, че 80% от Българите не сме дебили, за да се хванем на плешивата ти кукичка!

Съгласни ли сте със становището на софийския областен управител Илиян Тодорв, че с политическия си проект Слави Трифонов ще вкара децата на крадците в управлението на България?

Открито писмо на Слави Трифонов относно случващото се с референдума

Be the first to comment

Вашият коментар