Списък на анулираните полети на RYANAIR

мълния

RYANAIR публикува списък с анулираните полети. Решението на ръководството на ирландската нискотарифна компания ще засегне между 1 680 и 2 100 полета, т.е. между 40 и 60 полета на ден в продължение на 6 седмици.

Причината е: Грешка в планирането на отпуските на пилотите. Възможно е този проблем да продължи до края на годината и да бъдат отменени още полети. Грешката на авиокомпанията може да повлияе на близо 400 хиляди пътници.

Първоначално от компанията заявиха, че предприемането на тези мерки цели връщането на точността на излитане на самолетите, тъй като през първите две седмици на месец септември 80% от полетите са имали закъснение.

След решението на RYANAIR да анулира хиляди полети, превозвача загуби 2.1 млрд. евро от пазарната си стойност от средата на миналата седмица.

О’Лиъри заяви, че анулирането на полетите „ще има репутационен ефект“ и отбеляза, че точността на авиокомпанията е спаднала между 60% и 70%. 55 полета на Ryanair, които са били планирани да се изпълнят във вторник, са били отменени.

До 20 септември няма засегнати полети от и до София. Ryanair уведомява пътниците, че полетите им се движат както обикновено, освен ако не са получили имейл, който ги информира за отмяната.

Ирландската нискотарифна компания може да плати 20 милиона евро глоба заради неизпълнение на полети.

Ето списък на анулираните полет:

Вторник, 19 спетември

Сряда, 20 септември

21-24 септември

25 септември- 28 октомври

RYANAIR анулира около 2 000 полета до края на месец октомври

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанското правителство се опитва да постигне споразумение за преодоляване на кризата с Каталуния

19/02/2017 WORLD BG

Делегатът на централното испанско правителство в област Каталуния Енрик Мило заяви , че се провеждат срещи между правителството на Каталуния и Мадрид, „въпреки че те не винаги са публични“. Целта на тези срещи е двете Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Ръчният багаж на Wizz Air става безплатен

19/07/2017 WORLD BG

Ръчният багаж на Wizz Air, който се качва в кабината на самолета, става безплатен. Тази новост ще влезе в сила за всички полети след 29 октомври 2017 г. В момента пътниците имат право безплатно да Последни

СВЯТ

Moody’s понижи кредитния рейтинг на Великобритания

25/09/2017 WORLD BG

Международната рейтингова агенция Moody’s понижи кредитния рейтинг на Великобритания. Дългосрочният рейтинг на британския дълг пада от от Аа1 до Аа2 със стабилна перспектива, предава Ройтерс. Според извършени проучвания държавният дълг на страната достигна 90% от Последни

Leave a Reply