Списък на анулираните полети на RYANAIR

мълния

RYANAIR публикува списък с анулираните полети. Решението на ръководството на ирландската нискотарифна компания ще засегне между 1 680 и 2 100 полета, т.е. между 40 и 60 полета на ден в продължение на 6 седмици.

Причината е: Грешка в планирането на отпуските на пилотите. Възможно е този проблем да продължи до края на годината и да бъдат отменени още полети. Грешката на авиокомпанията може да повлияе на близо 400 хиляди пътници.

Първоначално от компанията заявиха, че предприемането на тези мерки цели връщането на точността на излитане на самолетите, тъй като през първите две седмици на месец септември 80% от полетите са имали закъснение.

След решението на RYANAIR да анулира хиляди полети, превозвача загуби 2.1 млрд. евро от пазарната си стойност от средата на миналата седмица.

О’Лиъри заяви, че анулирането на полетите „ще има репутационен ефект“ и отбеляза, че точността на авиокомпанията е спаднала между 60% и 70%. 55 полета на Ryanair, които са били планирани да се изпълнят във вторник, са били отменени.

До 20 септември няма засегнати полети от и до София. Ryanair уведомява пътниците, че полетите им се движат както обикновено, освен ако не са получили имейл, който ги информира за отмяната.

Ирландската нискотарифна компания може да плати 20 милиона евро глоба заради неизпълнение на полети.

Ето списък на анулираните полет:

Вторник, 19 спетември

Сряда, 20 септември

21-24 септември

25 септември- 28 октомври

RYANAIR анулира около 2 000 полета до края на месец октомври

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Пучдемон иска референдум за излизането на Каталуния от ЕС

28/11/2017 WORLD BG

Пучдемон иска референдум за излизането на Каталуния от ЕС и в интервю за израелската обществена телевизия нарече общността „клуб на западащи държави, които са на път на станат излишни“, където „властват малцина, които освен това Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Предлагат да се въведе единен социално-осигурителен номер за трудещите се в ЕС

28/11/2017 WORLD BG

Европейската комисия предлага да бъде въведен и единен социално-осигурителен номер за работещите в ЕС. За целта ще се създаде единна Европейска служба по труда, която ще следи за спазването на Европейското трудово законодателство най-вече в Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Български тираджия предизвика катастрофа с жертва в Испания

21/09/2017 WORLD BG

Български тираджия предизвика катастрофа с жертва в Испания. Инцидентът е станал на 14.09.2017 г. около 14 часа на път N-I, километър 263, в района на гр. Бургос. 24- годишния българин с инициали М.И.Р, който е Последни

Leave a Reply