В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт

компютърна система

В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт. Служителят е обвинен във фалшифициране на държавни документи.

Полицай от град Villanueva del Segura (Murcia) се е явил на делото, в което е обвинен във фалшификация на държавен документ. Мъжът, с инициали I. T. P., може да бъде осъден да заплати глоба от 1 080 евро за грешно попълване на адрес при съставяне на акт за неправилно паркиране.

Инцидентът е станал през 2015 година когато полицаят е съставил акт на жител на града за неправилно паркиране на автомобил, който е пречел на движението. Като място на нарушението е било посочен път RM B-29, а колата е била спряна на път Camino de Canales, който се намира на територията на частна собственост.

Полицаят се е намирал в зоната по сигнал за кражби в градините наоколо. Напускайки зоната, служителят се натъкнал на автомобила, който е бил паркиран на неподходящо място, възпрепятствайки да мине дори и полицейската кола, и е съставил акта.

В последствие шофьорът на автомобила е обжалвал глобата, доказвайки че превозното средство е било паркирано на частен терен.

Румънската полиция е задържала 3 българи при опит да преведат през границата 19 имигранта

При какви нарушения испанската полиция отнема точки от шофьорската книжка

БЪЛГАРИЯ

Wizz Air спира да лети от София до три летища във Великобритания

24/09/2017 WORLD BG

Унгарската нискотарифна компания Wizz Air спира да лети от София до три летища във Великобритания. В отговор на въпрос за отменените резервации за посочените дестинации, от авиокомпанията са потвърдили, че всички полети от София до Последни

ОБЩЕСТВО

Певицата Ариана Гранде не е в състояние да продължи турнето си след атентата в Манчестър

23/05/2017 WORLD BG

Певицата Ариана Гранде, чийто концерт в Манчестър беше подложен на терористична атака, причинила смъртта на 22 души и ранила други 59, е решила да отмени за неопределено време планираните си концерти по целия свят. До Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Колоритният фестивал Битката с цветята във Валенсия (видео)

30/07/2018 WORLD BG

Битката с цветята във Валенсия е колоритен, ежегоден празник, който се провежда в последната неделя на месец юли и с него се закрива големия юлски панаир на града. Всяка година за събитието се изразходват около Последни

Be the first to comment

Вашият коментар