В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт

компютърна система

В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт. Служителят е обвинен във фалшифициране на държавни документи.

Полицай от град Villanueva del Segura (Murcia) се е явил на делото, в което е обвинен във фалшификация на държавен документ. Мъжът, с инициали I. T. P., може да бъде осъден да заплати глоба от 1 080 евро за грешно попълване на адрес при съставяне на акт за неправилно паркиране.

Инцидентът е станал през 2015 година когато полицаят е съставил акт на жител на града за неправилно паркиране на автомобил, който е пречел на движението. Като място на нарушението е било посочен път RM B-29, а колата е била спряна на път Camino de Canales, който се намира на територията на частна собственост.

Полицаят се е намирал в зоната по сигнал за кражби в градините наоколо. Напускайки зоната, служителят се натъкнал на автомобила, който е бил паркиран на неподходящо място, възпрепятствайки да мине дори и полицейската кола, и е съставил акта.

В последствие шофьорът на автомобила е обжалвал глобата, доказвайки че превозното средство е било паркирано на частен терен.

Румънската полиция е задържала 3 българи при опит да преведат през границата 19 имигранта

При какви нарушения испанската полиция отнема точки от шофьорската книжка

БЪЛГАРИЯ

Измамница във Фейсбук събира парични дарения за трагедията в Хитрино, давайки частната си банкова сметка

14/12/2016 WORLD BG

Група във Facebook събира пари уж за пострадалите в селото, съобщава „Нова телевизия“. Измама на гърба на хората. Група във Facebook събира пари уж за пострадалите в Хитрино. Оказва се обаче, че парите постъпват по Последни

заплатите
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Ако Испания не беше замразила заплатите щеше да загуби още един милион работни места

01/02/2017 WORLD BG

„Замразяването на заплатите през 2012 година, предшествано от реформата на пазара на труда в Испания са предотвратили загубата на почти един милион работни места. Тази цифра е приблизително равна на работните места, създадени в испанската Последни

Трима българи
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Задържани са седем българина в Испания- шест мъже и една жена

10/11/2016 WORLD BG

Испанската полиция е задържала седем българина- шест мъже и една жена. В няколко испански провинции Гражданската гвардия е арестувала седем български гражданина в подозрение за извършени престъпления, свързани с трафик на хора с цел сексуална Последни

Leave a Reply