Как мераклийски да опаковаме подаръците за идващите празници? (видео)

как мераклийски да опаковаме подаръците

Коледа, Нова година- почивни дни и семейни събирания. Но магията на тези празници не би била същата без подаръците, защото те са едно от нещата, които най- много очакваме- колкото повече, толкова по- добре. Обикновено в днешно време подаръка го опаковат в магазина, но някои хора предпочитат да го направят самите те и в къщи.

Едно поверие твърди, че чрез опаковането подаряващият оставя своето докосване до дара. Но, понякога увиването на подарък може да се превърне в изтезание, ако на някой това не му се удава. Затова японците са популяризирали два нови метода, които може да улеснят много нещата.

Всъщност, тази техника не е точно нова, датира от VIII век и е била използвана, за да се завържат дрехите в обществените тоалетни. А сега започва да се разпространява по целия свят. С тези идеи японците отново показват защо те са една от най-продуктивните страни в света, а техниката на Furoshiki е още един пример за това.

Избрали сме два варианта за опаковане на подаръците в зависимост за кого са предназначени- мъже или жени. Разбира се опаковането на женския подарък ще изисква повече фантазия и време.

Ето нашето предложение за опаковане на мъжки подарък:

А ето какво сме избрали за женски подарък:

За още новини от Испания ни последвайте в Facebook, Twitter и VKontakte

Само за испанците коледните празници започват различно

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*