RYANAIR пусна билети по 9,99 € по случай победата на Доналд Тръмп

мълния

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair стартира оферта по повод победата на Доналд Тръмп на изборите в САЩ, която ще е валидна само днес 10.11.2016 г. до полунощ и ще бъдат продадени 100 000 билета на цена от 9,99 евро“, пише вестник „Diario de información”.

„Тръмпираме всяка оферта“ обявява базираната в Дъблин компания на своята интернет страница, която носи образа на републиканския кандидат, изпращащайки целувка.

„Промоцията е валидна само за в четвъртък и за билети, купени по интернет до 24 ч по Гринуич”, съобщава водещата в Европа нискотарифна авиокомпания. Ryanair пусна подобна оферта след референдума за изхода на Обединеното кралство на Европейския съюз (ЕС). И сега се шегува заявявайки: „този път познахме резултата, за разлика от BREXIT „.

„Невероятна оферта! Бъдещето не може да бъде светло, но може да бъде оранжево“, добавя компанията.

„Brexit“ и девалвацията на британската лира накараха Ryanair да намали с 5% прогнозите си за печалба за текущата фискална година, която ще приключи през март.

Както и през юни, когато се проведе британският референдум, така и сега доларът и международните пазари преживяха сътресение след избирането на Тръмп, но авиокомпанията е решила да използва своите медии и чрез шеговитото предложение да пусне в продажба евтините билети.
Повече информация ТУК

Самолетни билети на RYANAIR за 2 евро

СВЯТ

Идва краят на евтините китайски стоки, купени по интернет

02/12/2016 WORLD BG 0

ЕС смята да започне да облага с ДДС всички малки пратки, които идват от страни извън европейската общност като Китай, Канада и САЩ, съобщи Европейската комисия. Най- вече става въпрос за евтините китайски стоки, купени Последни

БЪЛГАРИЯ

България започва да внася работници от Гърция

16/12/2016 WORLD BG 0

Пловдивският индустриален регион спешно търси над 5000 работници за догодина. В цифрата се включват и близо 600 специалисти с висше образование и 1000 – със средно. Те са необходими за новите предприятия, които изникнаха край Последни

СВЯТ

Почина дългогодишният кубински лидер Фидел Кастро

26/11/2016 WORLD BG 0

Информацията бе потвърдена от Раул Кастро, брат на легендарния политик. Кастро е издъхнал в петък вечер в дома си в столицата Хавана на 90 годишна възраст. „Командирът на кубинската революция почина в 22:29 тази вечер“ Последни

2 Comments

 1. Не че съм се наредила на опашка ама:
  „оферта,… която ще е валидна само днес 10.11.2016 г. до полунощ“
  „Промоцията е валидна само за в сряда и за билети, купени по интернет до 24 ч по Гринуич”,…“
  А сега де!!! сряда (9-ти) или 10-ти (четвъртък)
  Много хора не са открили билети от офертата на 10-ти и с право недоволстват. Къде всъщност е важала тази оферта???

  • Здравейте, права сте, има техническа грешка. Офертата беше, всъщност още малко ще е, валидна за четвъртък, 10.11.2016 г. Доста хора благодариха на сайта за информацията, благодарение на която са си купили билети. Другата оферта от 2 евро също е била действителна, защото получихме снимки с цените на билетите. Нямаме за цел да лъжем хората, а просто да ги информираме…а всъщност правим безплатна реклама на компанията.:) Приятна вечер.

Вашият коментар