Авиокомпания Iberia посреща пътниците си с лични съобщения (видео)

Iberia посреща пътниците си с лични съобщения. Авиокомпанията се стреми към колкото се може по- лично отношение към клиентите си, особено около наближаващите празници, стараейки се да им създаде незабравими моменти.

Изненадата за кацащите на мадридското летище Адолфо Суарез- Барахас пътници е, че близките им могат да им изпратят персонално съобщение, което ще бъде публикувано на 2 600 LED телевизора, образуващи огромен екран на земята в близост до пистата за кацане. Общото число на пикселите е 4 млн. и съобщението се вижда още от въздуха, докато каца самолета.

На този екран могат да се публикуват поздравления за Коледа, Нова година, както и персонални, и семейни съобщения. Например: „Мамо и татко, вие ще ставате баба и дядо. Сара” и т. н.

Дължината на текста не трябва да надвишава 55 символа и може да се изпрати ТУК. Необходимо е само да се посочи номера на полета. Инициативата ще продължи до 1 януари 2020 г. Съобщенията могат да се публикуват само когато е тъмно, за да се виждат, т. е. тя е валидна само за вечерните полети.

Най- точната авиокомпания в света е испанска

Защо е забранено на самолетите да летят над дома на Лео Меси

Испански съд осъди политиката за багаж на Ryanair

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Вашият коментар