Авиокомпания Iberia посреща пътниците си с лични съобщения (видео)

Iberia посреща пътниците си с лични съобщения. Авиокомпанията се стреми към колкото се може по- лично отношение към клиентите си, особено около наближаващите празници, стараейки се да им създаде незабравими моменти.

Изненадата за кацащите на мадридското летище Адолфо Суарез- Барахас пътници е, че близките им могат да им изпратят персонално съобщение, което ще бъде публикувано на 2 600 LED телевизора, образуващи огромен екран на земята в близост до пистата за кацане. Общото число на пикселите е 4 млн. и съобщението се вижда още от въздуха, докато каца самолета.

На този екран могат да се публикуват поздравления за Коледа, Нова година, както и персонални, и семейни съобщения. Например: „Мамо и татко, вие ще ставате баба и дядо. Сара” и т. н.

Дължината на текста не трябва да надвишава 55 символа и може да се изпрати ТУК. Необходимо е само да се посочи номера на полета. Инициативата ще продължи до 1 януари 2020 г. Съобщенията могат да се публикуват само когато е тъмно, за да се виждат, т. е. тя е валидна само за вечерните полети.

Най- точната авиокомпания в света е испанска

Защо е забранено на самолетите да летят над дома на Лео Меси

Испански съд осъди политиката за багаж на Ryanair

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply