Авиокомпания Ryanair няма да лети до началото на юни 2020 г.

Нискотарифната авиокомпания Ryanair няма да лети до началото на месец юни 2020 г. или докато не се променят мерките на правителствата, взети във връзка с разпространяването на коронавируса, гласи съобщение на сайта на Ryanair.

Единствените полети, които ще се извършват до началото на юни 2020 г. ще бъдат в договореност с различните правителства за спешна доставка на храни, лекарства и предпазни материали, както и репатриращи полети, с които изоставените пътници по света да се завърнат в родните им страни. Последните редовни полети на авиокомпанията бяха на 24 март 2020 г.

От съобщението става ясно, че всички пътници, на които са им отменени полетите с Ryanair ще получат имейл, в който ще бъде описано какво трябва да се направи във всеки случай, но поради големият брой отменени полети съобщението може да се забави.

Главният изпълнителен директор на ирландската авиокомпания Майкъл О’Лиъри призовава клиентите за търпение и да се въздържат от обаждания по телефоните, тъй като персонала на компанията е намален с 50%, за да се спазват правилата за безопасна социална дистанция по време на епидемията.

Ryanair отново е най- лошата авиокомпания в света

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply