Антонио Бандерас отново ще снима филм в България

До края на годината холивудската звезда Антонио Бандерас ще пристигне в Сапарева баня, където ще започнат снимките на новия му филм. Актьорът вече е посетил курорта заедно с бившия министър на туризма Николина Ангелкова и продуценти, за да огледат мястото.

Бандерас е останал очарован от градчето, а най- силно впечатление му е направил единственият в България и Европа гейзер- фонтан.

„Природните богатства, климат и местоположение на общината са предпоставка освен за туризъм и за привличането на такива холивудски звезди“, хвалят се още от общината.

„Доколкото знаем са оглеждали някакъв терен за снимки, но кой точно така и не ни казаха. Все още не е ясно и каква ще бъде продукцията, но от няколко дни всички говорят за това и го очакват съвсем скоро в Сапарева баня“, коментираха новината жителите градчето.

Антонио Бандерас не за първи път ще твори в България.

В края на 2012 година той участва във филма „Automata“. Четири години по-късно, през есента на 2016 година двамата с Карл Ърбан снимаха край Перник филма Stoic и веднага след това, заедно с Джон Малкович и Ейдриън Броуди участваха в „Unchained“.

Be the first to comment

Вашият коментар