96 човека си тръгнаха без да си платят сметката в ресторант в Испания

96 човека си тръгнаха без да си платят сметката в ресторант в Испания. Инцидентът е станал през месец юни в град Валядолид.

40 годишния С.В.Р предварително е бил запазил за гостите на семейно тържество 96 места в местно заведение. Към края на банкета бил поканен да оправи сметката на стойност 2400 евро. С.В.Р дал кредитна карта, която се оказало, че била невалидна, а не носил в себе си пари в брой. Гостите постепенно си тръгнали, а сметката останала неплатена. На управителят на заведението не му оставало нищо друго освен да приеме обещанието на организатора на тържеството, че в близките дни ще донесе парите.

През месец юли С.В.Р ходил няколко пъти в заведението и обяснявал, че в момента няма пари и не може да плати висящата сметка.

Близо два месеца след тържеството, на 6 август 2018 г., от заведението са подали оплакване в полицията. След проведено разследване С.В.Р е задържан за измама. Не се споменава националността на арестувания.
През миналата година испанската преса писа за два подобни случая: единият беше сватба с 200 гости, проведена в заведението El Rincón de Pepín de Ponferrada в град Леон, а другият- кръщене със 120 гости, проведено в съседния град Бембибре. И в двата случая се касае за румънци, които организирано и едновременно напускат тържествата, и персонала на заведението не може нищо да направи.

200 човека избягаха от ресторант в Испания без да си платят сметката

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply