Билети за кино по 2,90€ по време на XVII Филмов фестивал в Испания

филмов фестивал

Билети за кино по 2,90€ по време на XVII Филмов фестивал в Испания, който ще се проведе на 28, 29 и 30 октомври (наближаващите понеделник, вторник и сряда). Чрез събитието, организирано от FEDICINE (Federación de distibuidores cinematográficos), FECE (Federación de cines de España) и ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las artes audiovisuales), се цели да се благодари на всички кино- зрители, които обичат магията на филмите на голям екран, да се насърчи посещението в кино салоните и това да се превърне в културен навик на обществото.

За да се използва намалението на билетите на XVII Филмов фестивал зрителите трябва да се регистрират на официалната страница на фестивала ТУК. Не е необходима регистрация на зрители, които са на възраст над 60 години, както и на децата до 14 годишна възраст.

Продажбата на билети ще започне утре, неделя 27 октомври и ще се осъществява само по интернет. За целта могат да се използват както сайтовете на съответните кина, така и сайтовете за продажба на билети.

Продажбата на билети на касите на кината ще започне в първия ден на Филмовия фестивал, а именно на 28 октомври.

По време на XVII Филмов фестивал зрителите ще могат да видят следните филми:
“Abominable”, “Abuelos, nunca es tarde para emprender”, “Ad Astra”, “Cegado por la luz”, “Día de lluvia en Nueva York”, “Downton Abbey”, “El asesino de los caprichos”, “El viaje de Marta”, “El silencio de la ciudad blanca”, “Fahim”, “Géminis”, “It: Capítulo 2”, “Joker”, “La familia Addams”, “Maléfica 2: Maestra del mal”, “Mientras dure la guerra”, “Noche de bodas”, “Pequeñas mentiras para estar juntos”, “Secretos de estado” y “Zombieland: mata y remata”.

1 825 800 зрители са посетили последното издание на Филмовия фестивал през юни 2019 г., а най- гледаните филми са били “Aladdin”, “John Wick 3 – Parabellum” и “Rocketman”.

Любо Миланов, режисьорът на емигрантския сериал „С дъх на портокали”-за сериала и за емиграцията (видео)

Испанско-български филм с участието на Пенелопе Круз и Хавиер Бардем (видео)

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Вашият коментар