Българинът в Испания, който уби съпругата си и дъщеричката си

българинът в Испания

Българинът в Испания, който уби в неделя съпругата си и 6- годишната си дъщеричка. Това е Галин П.С., съпругата е Ирина Д.С., а детето- Мария Г.С, разкриха испанските власти.

Според последната информация Галин и Ирина са били от 9 години заедно, но мъжът споделил, че в последно време отношенията помежду им не били добри. Според съседите често е имало скандали, но в деня на убийствата не са чули нищо. Ирина никога не е подавала жалба в полицията за малтретиране или лошо отношение, а досието на Галин е чисто.

Двойното убийство бе извършено в неделя, 6 ноември в 22:13 часа в дома на семейството, намиращ се в мадридския квартал Мостолес на Avenida Olimpica 20. 39- годишният Галин намушкал с нож 29- годишната си съпруга и детето, а след това се опитал да се самоубие, като също се намушкал с нож няколко пъти в гърдите, шията и краката. Преди да посегне на себе си нашенецът изпратил съобщение по WhatsApp до няколко свои познати, че е убил жена си и детето и смята да посегне и на своя живот.

Приятелите тръгнали към дома му, но, тъй като никой не отворил врата, се обадили на Националната полиция. Изпратеният екип успял да влезе в жилището, където още в коридора се натъкнали на безжизнените тела на жената и детето. Раненият мъж бил в една от стаите.
Пристигналите на място лекари са констатирали смъртта на жената и детето вследствие на няколко прободни рани и са оказали първа помощ на агресора. Той е закаран в тежко състояние в болница Puerta de Hierro в Махадаонда.

За още новини от Испания ни последвайте в Facebook, Twitter и VKontakte.

Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им дъщеря

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*