Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания (видео)

Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания, извършени в град Луго. След близо две годишно разследване 26 годишния нашенец е бил задържан в курорта Бенидорм, след като младо момиче подава оплакване в полицията, че е била снимана без разрешение от някакъв мъж.

През септември 2016 г. млада испанка е била изнасилена на площад Augas Férreas в град Луго, област Галисия. Пострадалата се е връщала късно през нощта след събиране с приятели, които са я изпратили до входа на блока, в който живее. Според показанията ѝ, пред асансьора се е срещнала с българина, който я е отвел насила до гаража и я е изнасилил в някакво помещение.

Съвсем скоро в полицията са се получили още два сигнала за опит за изнасилване от млади момичета, които са посочили, че агресорът е действал по същия начин, но непредвидени обстоятелства са му попречили да довърши престъпленията.

В хода на разследването се е установило, че българинът е работил в Мадрид в една от телекомуникационните компании и в периода на изнасилванията се е намирал в служебна командировка в град Луго.

Задържаха българин за мастурбиране пред училище в Испания

Задържаха българин, ранил двама испански полицаи

Българин е убил майка си в Испания на връх Гергьовден

Испания екстрадира българин заради Европейска заповед за задържане

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply