Българин уби по особено жесток начин приятелката си в Испания

Българин уби по особено жесток начин приятелката си в Испания. Сигналът за днешното престъпление е бил подаден тази сутрин малко след 10 часа на телефон 112 в град Бургос, област Кастия и Леон, съобщава El Español и други медии.

29-годишната Моника Асенова е била наръгана с нож от нападателя си Бисер Караджов. След това 39-годишния българин е изхвърлил тялото на жертвата през прозореца, на което има очевидци и е избягал от местопрестъплението. По- късно е задържан от полицията и е направил пълни самопризнания.

Инцидентът се е случил в общото им жилище намиращо се на ул. Jesús Aparicio de Salas de los Infantes, Бургос, където двамата са живеели на семейни начала заедно с двете им дъщери на 13 и 15 години. Моника е била касиерка в супермаркет от веригата Día, а Бисер- в сферата на почистването към общината.

Според данни, предоставени от испанските власти през 2011 г. жертвата е била подала сигнал за домашно насилие. В обясненията си тя е била посочила, че след скандал с приятеля си, последният ѝ е бил нанесъл побой. По-късно е оттеглила жалбата си, но въпреки това Бисер е бил призован да даде показания в съда. В обяснението си сънародникът ни е определил случилото се просто като инцидент, след което е пуснат на свобода и не се е стигнало до образуване на дело за домашно насилие.

Българин е убил майка си в Испания на връх Гергьовден

Българин в Испания е убил сестра си и е ранил още двама души (видео)

60-годишна българка убита от приятеля си в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply