Българка стана поредната жертва на коронавируса в Испания

българка стана

Българка стана поредната жертва на коронавируса в Испания. Георгина Василева Шейтанова е починала на 22 април следствие на зараза с коронавирус. Тя е работила като хигиенистка в болницата Hospital de Puerta de Hierro в Махадаонда.

Вчера в 20:00 часа паметта на 66- годишната ни сънародничка е била почетена с едноминутно мълчание и аплодисменти от нейните колеги, а в понеделник в 12:00 часа пред централния вход на болницата, където е работила, ще я почетат и останалите служители.

От Синдиката на хигиенистите към Федерацията на услугите, мобилността и потреблението към Общия съюз на работещите в Мадрид (Sindicato de Limpieza de FeSMC UGT Madrid) изказаха своите съболезнования към близките и приятелите на починалата:

„От Синдиката на хигиенистите към Федерацията на услугите, мобилността и потреблението към Общия съюз на работещите в Мадрид (Sindicato de Limpieza de FeSMC UGT Madrid) искаме да изразим най- искрените си съболезнования на семейството, приятелите, близките и колегите на колежката Георгина Василева Шейтанова, която работеше като хигиенистка в болницата Hospital de Puerta de Hierro и която, за съжаление, почина вчера следствие на Covid- 19”.

Българин почина в Испания от коронавирус

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply