60-годишна българка убита от приятеля си в Испания

60-годишна българка убита от приятеля си в Испания. Убиецът, 57-годишен нашенец сам се е обадил в полицията и е съобщил за извършеното престъпление, съобщава вестник La Vanguardia.

Инцидентът е станал днес, рано сутринта, в урбанизация, намираща се в близост до град Орихуела, област Аликанте, където двойката е живяла от 5 години в еднофамилна двуетажна къща.

За момента се смята, че Иванка е била удушена, тъй като при първоначалния оглед по тялото ѝ не са намерени прободни рани или наранявания от огнестрелно оръжие, но окончателното заключение ще бъде направено след аутопсията.

Преди смъртта си Иванка е гледала възрастна жена и всяка сутрин е тръгвала рано за работа, а българинът, чието име не се споменава и с който са били заедно от 20 години, е страдал от някакво заболяване и в последно време е бил отслабнал значително. Испанските власти не уточняват дали са били съпрузи.

Паметта на убитата българка бе почетена с минута мълчание днес в 12:00 ч. местно време пред сградата на кметството в Ориуела и в комерсиалната зона на плажната ивица.

Влак уби трима българи в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply