Българската принцеса Мафалда завладява с гласа си музикалните среди на Европа и Америка

Българската принцеса Мафалда завладява с гласа си музикалните среди на Европа и Америка. В Испания това се случи преди няколко месеца в двореца Palacio de Linares, намиращ се в центъра на Мадрид. Там се проведе модно ревю на Massimo Dutti ( Massimo Dutti е псевдоним на испанския дизайнер Armando Lasanca, с който той започва да подписва модните си колекции през 1985 г.).

За доброто настроение на това модно тържество се грижеше младо момиче, срамежливо на вид и с меланхоличен глас. Поп-певицата, която за първи път пееше на сцена в Испания се казва Мафалда- Mafalda de Bulgariа.

Това е внучката на цар Симеон, голямата дъщеря на принц Кирил и бившата му съпруга Росарио Надал.

Мафалда Сесилия Сакскобурготски Надал е родена 27 юли 1994 година в Лондон. Тя е кръстена на името на по-малката дъщеря на италианския крал Виктор Мануел III и кралица Елена Мафалда де Сабоя. Голямата дъщеря на италианското кралско семейство е царица Йоана, която е съпруга на цар Борис III и майка на цар Симеон.

Българската принцеса Мафалда е завършила Berkle College of Music или Бостънския музикален университет в едноименния град в САЩ. В момента живее в Ню Йорк. Освен, че пее, Мафалда пише и музика. През април тази година тя пусна три свои сингъла в известния английски сайт за споделяне на музика „Саунд клауд”. Псевдонимът ѝ в интернет пространството е „27 дни от юли”, като 27 юли е рождения ѝ ден.

„Две малки момичета”, „Жълти полета” и „Малко по малко” са някои от песните съчинени и изпети от Мафалда.

Испанският крал Фелипе VI е кръстник на българска принцеса

Княз Кубрат Сакскобурготски е един от най- добрите хирурзи на Испания

Бойко Борисов лично връчи български паспорти на Княгиня Калина и сина ѝ

Be the first to comment

Leave a Reply