Испания: къмпинг с бунгала- балон

бунгала- балон

Nature Zielo de Levante e къмпинг със бунгала- балон. Той е сравнително нов, открит е в края на месец февруари 2020 г. и се намира в близост до селото Тириг (Tírig), провинция Кастейон, област Валенсия.

В къмпинга има седем едностайни бунгала-балон с всички екстри за свободното време и здравето, които къмпингуващите биха пожелали. Покривите на помещенията са прозрачни, за да могат почиващите да се наслаждават на звездите и нощното небе. В балоните въздухът е 99% чист, като единия от тях е пригоден и за домашен любимец.

Три от балоните са от по- висока класа и разполагат със салон за почивка, а два от тях са VIP. За повече романтика може да се поръча и джакузи „под открито небе”, благодарение на прозрачните покриви. Балоните са направени от екологични материали. Във всяко едно от тях има спалня с тоалетна и баня, минибар, кафе машина, хавлии и спално бельо. Климатик и отопление също не липсва.

Всяко от 7-те дворчета с площ 220 кв. м. е оградено с ограда, която да изолира почиващите от външния свят. В Nature Zielo de Levante има ресторант и Floating Relax.

В Испания отварят ресторант, в който ще сервират роботи

96 човека си тръгнаха без да си платят сметката в ресторант в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply