Днес Ryanair затваря временно сайта си за резервации и чекиране

полетите

Днес Ryanair затваря временно сайта си за резервации и чекиране, както и мобилното приложение , за да ги обнови. В продължение на 12 часа клиентите на ирландския нискотарифен превозвач няма да могат да резервират билети, както и да чекират.

Компанията уточни, че спирането на услугата ще бъде днес от 18:00 часа средноевропейско време до утре, четвъртък, в 06:00 часа средноевропейско време. На всички пътници, които имат полет по това време е било изпратен имейл и SMS, за да направят своя check-in по-рано и по този начин да не бъдат потърпевши от затварянето на страницата.

От Ryanair заявиха, че физическото фактуриране на багажа на пътниците по всички летища ще функционира нормално- до 40 минути преди излитане на самолета, но услугата ще се заплаща допълнително по стандартните тарифи.

Клиентите, на които им се налага да променят дестинации, дати или имена на пътуващи ще могат да го направят само по телефона, което ще бъде по-скъпо, съгласно тарифите на превозвача.

Ryanair се извинява за неудобствата, което това ще породи, и призовава клиентите си, които трябва да се чекират, да го направят преди затварянето на сайта.

Wizz Air и Ryanair въведоха нови правила за ръчния багаж

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Вашият коментар