Жителите на испански град успяха да отслабнат със 100 000 кг.

отслабнат

Жителите на испански град успяха да отслабнат със 100 000 кг. Гражданите на Нарон, провинция А Коруня са успели да постигнат целта си, поставена преди почти две години (на 1 февруари 2018 г.), а именно- да се подложат на диета и да отслабнат средно с един килограм и половина на човек.

По програмата на кметицата на града Мариан Ферейро през двегодишния период всички барове и ресторанти са предлагали само здравословна храна, съобразена с диетата, която, заради географското разположение на града и местните кулинарни традиции, е била изготвена на базата на морски дарове.

Специалисти са били създали различни програми за физически упражнения, съобразени с възрастта на участниците, а лекари са следели за здравословното състояние на гражданите чрез периодични медицински прегледи.

Жителите на Нерон се хвалят, че са отслабнали благодарение на новото си ежедневие: повече разходки и спортуване, както и здравословно хранене.

Град Нарон е разположен на Атлантическото крайбрежие на област Галисия. В него живеят около 40 000 жители, като 30% от тях са с наднормено тегло.

Всички жители на испански град се подложиха на диета за отслабване

Испанска транспортна фирма плаща на шофьорите си ако отслабнат

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply