Задържаха жената, нанесла побой на служители заради крадени стоки

Задържаха жената

Задържаха жената, нанесла побой на служителите, хванали я с крадени стоки от магазина, в който работят. Видеото със случилото се се разпространяваше в социалните мрежи.

Инцидентът е станал в сряда миналата седмица в един от супермаркетите на испанската верига за хранителни стоки „Mercadona”, намиращ се в Cerdanyola del Vallés, Каталуния.

На видеото се вижда как служители спират жената за проверка заради съмнение, че крие крадени продукти в детска количка, в която има и малко дете. В отговор на това тя започва да ги удря и блъска с детската количка, а по- голямата дъщеря я моли да върнат краденото. Накрая изваждат продуктите и напускат мястото на инцидента. Малко по-късно са задържани от полицията и са предадени на съдебните власти.

В хода на разследването е установено, че жената е извършила кражби на продукти и в други магазини в градовете Terrasa и Rubí.

Днес Върховния съд на Каталуния е постановил, че до делото обвиняемата, 32- годишна испанка, може да бъде освободена под гаранция от 2 500 евро, която все още не е платена.

Ето видеото:

Българин чупи витрини в центъра на Валядолид, Испания (видео)

Задържаният българин във Валядолид е бил експулсиран вече веднъж от Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Вашият коментар