Испански цирк използва 3D холограми вместо животни (видео)

испански цирк

Испански цирк използва 3D холограми вместо животни. Gran Circo Alaska се завръща за традиционните коледни и новогодишни участия в град Валенсия с невероятни представления с животни в холография 3D и истински акробати, клоуни и магьосници. Организаторите твърдят, че никога досега не е имало подобен спектакъл в страната.

Програмата на Gran Circo Alaska в град Валенсия започва на 5 декември 2019 г. и „се очаква да предизвика революция в града”. Бели тигри, полярни мечки, жирафи и мамути ще пълнят шатрата на цирка, който ще бъде разположен на Bulevar Sur, точно до Централните гробища (Cementerio General).

Това шоу позволява да се видят много реалистично всички движения на показваните животни, както и да се симулира аквариум с акули и делфини. За първи път 3D холография е използвана в Германия, в цирк Roncalli, чиято технология е вдъхновила авторите на шоуто, което предстои да бъде представено във Валенсия.

Освен спектакалът с холограми 3D любителите на цирковото изкуство ще могат да гледат и представленията „Цар лъв”. Gran Circo Alaska ще бъде във Валенсия до 12 януари 2020 г.

Заради въведените в някои държави закони за забрана на номерата с диви животни на цирковия манеж, все повече автори на циркови спектакли започват да прибягват към новите технологии, за да попълнят липсата на животни.

Отварят Ferrari Land в Испания (видео)

Най-голямата водна пързалка в света се намира в Испания

В Испания откриха първият в Европа интерактивен аквариум

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply