Жителите на испанско село получиха пликове с пари

заплащането

Жителите на испанско село получиха пликове с пари. В началото на месеца 15 души от селцето Виярамиел, намиращо се в близост до град Паленсия, област Кастия и Леон получили пликове с различни суми в евро без да е посочен подател. Това продължило през цялата седмица, като щедрия и анонимен дарител пъхал в пощенските кутии на жителите пликове с по 50, 70 и дори 100 евро.

Някои от щастливите получатели намирали в кутиите си ненадписани кафяви пликове с пари вътре, а на други върху пликовете били изписани имената им, адресите им и дори фрази като „Принцесата на къщата“ със сърчице в допълнение.

Между получателите на пликовете с пари нямало нищо общо, освен че са жители на селото. Сред щастливите имало и вдовица, живееща с неженения си син, семейства с малки деца и възрастни семейни двойки.

Някои от получателите обаче се обърнали към полицията и банката, защото мислели, че банкнотите били фалшиви, но те се оказали истински.

Въпреки че полицията е била сезирана, местните власти не са започнали разследване, защото няма данни за извършено престъпление.

Испания: сервитьор намери чанта със 77 000 евро и ги върна на собственика им

Испанец намери 250 000 евро, разпръснати по магистралата А-4

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply