Малко испанско градче консумира повече кокаин отколкото Берлин, Милано или Париж

кокаин
консумация на кокаин

В доклад, базиран на изследване, което анализира количеството на кокаин в отпадъчните води на съответния град, от Европейският център за мониторинг на наркотиците изнесоха данните къде и кога се употребяват най- много наркотици в Европа. Въпреки че миналата година са наблюдавани само 50 европейски града и някои, като Мадрид и Манчестър, са били изключени, не означава, че в Испания или Англия не се употребяват наркотици..

За първи път от три години насам Лондон е изместен от позицията „столица на кокаина” от Антверпен в Белгия. Белгийците печелят в потреблението на дрогата в събота и неделя, съобщава интернет портала Inverse. Но и Испания не остава назад, проучването показва изненадващи данни.

Три испански града са в „топ петнадесет” на Европа според количествата консумиран кокаин. Барселона, Валенсия, Кастейон, Молина де Сегура и Сантяго де Компостела са петте града, избрани за изследването. А резултатите не са такива, каквито се очакваха. Барселона, освен, че е на челните места в европейската класация, е и на първо място в Испания, а Молина де Сегура, област Мурсия , се нарежда по консумация пред градове като Париж, Берлин и Милано. Малкото испанско градче, наброяващо едва 70 000 жители, се нарежда на 6-то място в Европа.

Кастейон е третият испански град в „топ петнадесет” на класацията за употребата на наркотици в Европа.

Българин е сред членовете на задържания в Испания екипаж на кораб, превозващ 1400 кг кокаин

Арестуваха служители на летище Барахас в Мадрид заради куфари с кокаин

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Вашият коментар