Изчезна ръчния багаж на българин, пътуващ със самолет от Испания (видео)

багажа на българин

Изчезна ръчния багаж на българин, пътуващ със самолет от Испания. Неприятния инцидент се е случил на Иван Филипов, който на 24 декември е пътувал с полет W4 4410 от Валенсия за София на нискотарифната авиокомпания Wizzair.

Пътникът е пътувал с 1 куфар, който при чекирането на гишето е изпратил в багажното отделение на самолета и 1 чанта ръчен багаж, която той е качил със себе си в салона за пътници. При влизане в самолета Иван поставя ръчната си чанта на мястото, където стюардесата му показва.

Когато кацнал самолета на софийското летище в 01:45 часа Иван Филипов установил, че багажът не е на мястото, където го е оставил при излитане, а обслужващия екип на самолета нищо не знаел, нито пък е видял. Наложило се да напусне самолета заедно с другите пътници и да си търси правата в салона на летището.

По думите на пострадалия в салона, където пристига багажа от самолета нямало никой, към когото да се обърне. Дали му само някакъв протокол от „Гранична полиция” за изчезналия багаж, с който да си го получи, ако се намери.

В залата, където се събират всички пътници след полета, за да чакат багажа си има камери и Иван Филипов помолил полицаите да прегледат записите, за да се види дали някой пътник не носи чантата му. Те му отговорили, че това не може да стане без заповед на шефа им, който ще дойде на работа на 27 декември, ако не си вземе болнични до новогодишните празници.

Към 5 часа сутринта Иван си дал сметка, че за да не изкара отпуската си на летището, трябва да се примири със случката. И така, нашият сънародник излязъл в студената зимна нощ по сандали и съвсем тънко яке (все пак идвал от Валенсия, където на 24 декември температурата беше 28º), защото маратонките и зимното му яке и два чифта скъпи очила били в изчезналата чанта.

Задържаха българин, пътуващ за Мадрид с 5,2 кг. хероин в багажа

Свалиха 22 българи от самолета на Wizz Air в Барселона и още 40 в София

В Испания издирват собствениците на 24 самолета

Digiprove sealThis content has been Digiproved

1 Comment

  1. ЗДРАВЕЙТЕ, БЛАГОДАРЯ НА МЕДИЯТА, КОЯТО Е ОТРАЗИЛА НЕПРИЯТНИЯ СЛУЧАЙ. УТРЕ 27.12 2019 ПЪТУВАМ ЗА СОФИЯ, ЗА ДА РЕСТАРТИРАМ ВСИЧКО ОТНАЧАЛО. ЗАПОЧВАМ ОТ СТЮАРДЕСАТА И ДА РАЗБЕРА КАДЕ ТОЧНО СЕ КЪСА ВЕРИГАТА. МОЙ ПРИЯТЕЛ ЩЕ БЪДЕ НА ЛЕТИЩЕТО ВЪВ ВАЛЕНСИЯ СЪЩО. ОЧАКВАЙТЕ НОВО ВИДЕО И НОВИНИ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ ИЗДРАВИ!

Leave a Reply