На рождения си ден Антонио Бандерас заяви, че е заразен с коронавирус

Антонио Бандерас

На рождения си ден Антонио Бандерас обяви, че е заразен с коронавирус. Испанският актьор написа в профила си във Фейсбук, че е дал положителна проба и в момента е под карантина. Днес Хосе Антонио Домингес Бандера, както е истинското име на актьора, празнува своята 60- годишнина.

„…Бих искал да добавя, че се чувствам относително добре, само малко съм по- изморен от обикновено, но съм уверен, че ще се възстановя възможно най- бързо от инфекцията, от която страдам и която продължава да засяга толкова много хора по цял свят…”

Антонио Бандерас е роден в град Малага, област Андалусия на 10 август 1960 г. Праз детските си години силно е искал да стане футболист, но на 14- годишна възраст си чупи крака и това поставя край на футболната му кариера.

Освен актьор, Бандерас е продуцент и режисьор. Той е носител на награда за най- добър актьор на филмовия фестивал в Кан, награда „Гоя” и има две „Европейски филмови награди”. Номиниран е веднъж за наградите „Оскар”, „Сатурн”, два пъти за наградите „Еми” и пет пъти за наградите „Златен глобус”. От 2005 г. има своя звезда на „Алеята на славата” в Холивуд.

Испанско село се продава в интернет

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply