Неудобна тоалетна чиния ще увеличава производителността на работниците

неудобна тоалетна

Неудобна тоалетна чиния ще увеличава производителността на работниците, като не им позволява да прекарват дълго време седнали, гледайки си телефона например, вместо да работят.

Когато човек е у дома няма проблем, но на работа нещата са различни. За да се приключи с тази загуба на време е създаден Standart Toilet. Това е една неудобна тоалетна чиния, която принуждава човека да стане по-рано и да не си губи времето.

Разрешение на проблема намира Махабир Гилс с неудобната тоалетна чиния, върху която не е възможно да се седи дълго време, тъй като има наклон от 13º надолу и огъва повече коленете. Цената ѝ варира между 175€ и 585€ и вече е одобрена от British Toilet Association- орган, който контролира обществените тоалетни.

„Статистиката показва, че само във Великобритания продължителните застоявания на работниците в тоалетната носят загуби от над 4,7 млрд. евро на година.”,

заявява Махабир Гил. Според друга анкета, проведена от Protecting някои от работниците прекарват до 28 мин. през работно време в тоалетната.

В Испания намаляват заплатите на служителите, на които не им се работи

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply