Испанската полиция очарова обрана българка в Барселона (видео)

Испанската полиция очарова обрана българка в Барселона. Преди месец 26-годишната Даниела Анадолийска заминава на екскурзия заедно със свои приятелки за каталунската столица. Влизайки в метрото обаче, момичето става жертва на обир, съобщи тв предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова тв. Даниела разбира, че раницата й е отворена и ѝ липсва портфейлът с 320 евро. Липсват и всички лични документи и банкови карти. Отива в централния участък в Барселона, където подава жалба и описва извършителите на обира.

Въпреки напрегнатата обстановка в каталунската столица, полицията успява да открие кои са извършителите и месец по-късно Даниела получава имейл от полицейския участък в Барселона. Разследващите й съобщават, че са открили извършителите на кражбата и по случая се води разследване. Към писмото е прикачена нейна снимка от момента, в който тя и нейните приятелки се намират в метрото. Полицаите я молят да се разпознае и ако желае, да поиска обезщетение от заподозрените лица при евентуално дело срещу тях.

„Като получих писмото си помислих, че това нещо в България никога не би ми се случило. Въобще не очаквах. Тук ако се беше случило това, в такава напрегната обстановка – стачки, протести, всички щяха да кажат: „О, не, полицаите бяха много заети, страшно много работа, протести, размирици, как ще се занимават с някаква чужденка, която може никога повече да не се върне там, и то за някакви си 320 евро“, разказа Даниела в студиото на Милен Цветков.

Даниела Анадолийска е завършила езикова гимназия с испански език, европеистика с испански език и е магистър по Връзки с обществеността. Тя кава, че още от училище е влюбена в испанския език и в 3 поредни години е участвала в национални олимпиади по испански език. Спечелила е конкурса „Куба- далечна и близка“ с художествен текст за страната. Има сертификат за езика DELE Intermedio. Занимавам се с преводи и към Кубинското посолство в България и е превеждала за посланика на Куба от страна на Асоциацията за приятелство между България и Куба.

Повече подробности във видеото от предаването на Милен Цветков ТУК

Испанската полиция е задържала 20 годишна българка, която е принуждавала 16 годишната си сестра да проституира

Българин и съпругата му са арестувани от полицията в Полша

Be the first to comment

Leave a Reply