Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса “Евровизия” тази година

Google разкри кой ще бъде победителят в конкурса „Евровизия“, който ще се проведе за 62 път тази събота в Украйна. Ако оценките на песните зависят от броя на търсенията, направени от потребителите в интернет, то класирането на 42 участници би било следното:

На първо място Франция с 266 точки.

Следва я Италия с Франческо Габини с песента Occidentali’s karma с 257. Песента е издържана плътно в стила на Сан Ремо и, който си пада по старото италианско звучене, със сигурност ще гласува за нея.

И на трето място България. Кристиан Костов е заложил на балада, докато повечето от другите участници са избрали танцувални парчета.

Не само това обаче е козът на 17-годишния Крис в Киев. Много по-силно оръжие е фактът, че майка му е от Казахстан, роден е в Москва, говори отличен руски език. Освен това той бил е част от известен руски детски ансамбъл, а в детското издание на „Гласът на Русия” стига до финал и то в отбора на Дима Билан, който е нещо като Роби Уилямс за Русия. Благодарение на всичко това руските тийнейджърки са луди по него и само чакат да им дадат знак, за да започнат да гласуват.

Ннашият Кристиан е единственият изпълнител на конкурса, с когото могат да се идентифицират руските общности във всички бивши съветски републики. Дори Русия тази година няма да има представител, след като Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Без да се омаловажава таланта на Кристиан, всичко това ще му даде огромни шансове за блестящо класиране, смятат експертите. Под снимките на Крис в социалните мрежи буквално кипи от коментари на луди по него рускини. За броени часове той събира стотици одобрителни изказвания по свой адрес, придружени с покани за концерти при братушките.

Украйна забрани руската участничка в „Евровизия” Юлия Самойлова да влиза в страната (видео)

Песента, с която България ще участва на „Евровизия 2017” (видео)

Be the first to comment

Вашият коментар