Приятел под наем- новата тенденция в Испания

Приятел под наем- новата тенденция в испанското общество набира все по- голяма сила. Въпреки, че испанците се нареждат сред най- общителните нации, има хора, които не могат или не искат да бъдат сами, дори и в социалните мрежи. Затова вече има създадени различни сайтове и мобилни приложения, чиято задача е да свържат хора, които да прекара известно време заедно, например: да отидат заедно на круиз или в екзотична страна, да се разходят заедно из парка някоя сутрин или да отидат на кино някоя неделя след обяд, без да има какъвто и да е сексуален контакт.

Всичко това се предлага в различни сайтове и мобилни приложения, които се определят като агенции за компания и са различни от сайтовете за запознанства. Ето някои от тях: Rent a friend, Rent a local friend и мобилното приложение Ameego, като последното е известно и като „Uber за приятели“. Чрез тях може да се направи богат избор: от наемане на приятел за еднократно, вечерно излизане, в който и да е град до наемане на годеник/ ца, за да се демонстрира връзка и с който дори да се отиде дори на обяд при родителите.

Например в Ameego цената на час за съответната услуга варира между 10€ и 50€, регистрацията на потребителя- 20€, а месечната такса други 20€.

За европейците най-ценно е времето, прекарано със семейството и приятелите по Коледа

Испанците харчат в баровете средно по 2580 евро на година

Испания е на първо място в света по брой на баровете на глава от населението

Хората, които консумират бира, вино и шоколад живеят по-дълго

Хората, които консумират бира, вино и шоколад живеят по-дълго

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply