Българите в Испания излизат на протест пред посолството в Мадрид

Българите в Испания излизат на протест пред посолството в Мадрид на 30 юни 2018 г. в 10:00 часа местно време, за да подкрепят текущите искания на майките на инвалидите в България и недоволството на съгражданите ни спрямо настоящото управление в България.

Адрес: Embajada de Bulgaria
Travesía de Santa María Magdalena, 28016 Madrid (Madrid), España

Информация и организатори : М. Тотев, П. Петров и група българи от неформалната организация „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов“.

Повече информация ТУК.

Българите в Испания се присъединяват към протеста на сънародниците ни във Великобритания, който ще се проведе също на 30 юни 2018 г. пред Българското посолство в Лондон от 11:00 часа местно време и ще бъде под наслов: „Системата ни убива”.

Адрес: Embassy of Bulgaria, London
SW7 5HL London, United Kingdom

Организатор: Емил Русанов – издател на вестник „Будилникъ“ и група българи от неформалната организация „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов!

Повече информация ТУК

Паралелен протест организират и българите в Германия- Франкфурт на Майн на 30 юни 2018 г. в Ost Park,Frankfurt от 11:00 часа местно време.

Организатор : Ради Атанасов и група българи от неформалната организация „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов“

Повече информация ТУК.

Призивът на организаторите към участниците е да бъдат облечени в черно и да носят в ръка запалена свещ в знак на траур за погубените животи, за изгубените мечти, за откраднатото бъдеще, за прокудения български народ на загиващата ни родина.

Сънародниците ни ще поискат оставката на правителството на министър-председателя на България Бойко Борисов. Организаторите заявяват, че причините за исканата оставка са плашещо много, но са обобщени само в една дума – ГЕНОЦИД срещу българския народ!

Българите в Испания: Защо избягахме от България? (видео)

За 10 г. българите, живеещи в чужбина са се увеличили 3 пъти

Digiprove sealThis content has been Digiproved
СВЯТ

Лек автомобил връхлетя върху чакащи граждани на две автобусни спирки във Марсилия

21/08/2017 WORLD BG

Днес сутринта лек автомобил връхлетя върху чакащи граждани на две автобусни спирки във френския град Марсилия. Първият инцидент е станал на автобусната спирка в квартала „Червен кръст”, а вторият- на спирка „Ла Валентина”. Френският вестник Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Задържаха българи за разпространение на фалшиви евро в Испания

27/01/2018 WORLD BG

Задържаха българи за разпространение на фалшиви евро в Испания. Националната полиция е разкрила, че престъпната организация, която е внасяла от България фалшиви банкноти от по 500 евро, е закупувала луксозни стоки с тях, които в Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испания: очакват се 40-градусови жеги през почивните дни

09/06/2017 WORLD BG

Очакват се 40-градусови жеги през почивните дни. Въпреки че все още е пролет, през почивните дни през Испания ще премине горещ летен фронт и температури скочат до 40 градуса. Атмосферната стабилност ще доведе до значително Последни

Be the first to comment

Вашият коментар