Задържаха българин, ранил двама испански полицаи

задържаха мафиотски бос

Задържаха българин, ранил двама испански полицаи след продължително преследване по улица La Purísima в квартал El Mirador на градчето San Javier (Мурсия), съобщава местният вестник La opinión de Murcia.

Съседи се усъмнили в автомобил Мерцедес с двама души вътре, който няколко пъти преминал бавно по улицата, и се обадили в полицейския участък. Когато пристигнали органите на реда, шофьорът подкарал автомобила с висока скорост на заден ход, блъснал едната от полицейските коли, която му се изпречила на пътя и, заедно със спътника си, успели да избягат.

Свидетели на случващото се заявили на полицаите, че има и трети човек, който не е успял да се качи в колата и е побягнал към полето. Пазителите на реда тръгнали в тази посока, догонили го, но той преминал в нападение, хващайки за гърлото и опитвайки се да удуши първият настигнал го полицай. Въпреки доброто си телосложение, нарушителят не успял да се справи с него и, в пореден опит да се спаси, нападнал друг полицай, сваляйки го на земята с юмруци и ритници.

Нарушителят е арестуван и отведен в полицейския участък. От направените проверки за самоличност се оказало, че задържаният е 38- годишен български гражданин с богато полицейско досие. За момента няма информация за другите двама.

Испания екстрадира българин заради Европейска заповед за задържане

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply