Задържаха българин, ранил двама испански полицаи

Задържаха българин, ранил двама испански полицаи след продължително преследване по улица La Purísima в квартал El Mirador на градчето San Javier (Мурсия), съобщава местният вестник La opinión de Murcia.

Съседи се усъмнили в автомобил Мерцедес с двама души вътре, който няколко пъти преминал бавно по улицата, и се обадили в полицейския участък. Когато пристигнали органите на реда, шофьорът подкарал автомобила с висока скорост на заден ход, блъснал едната от полицейските коли, която му се изпречила на пътя и, заедно със спътника си, успели да избягат.

Свидетели на случващото се заявили на полицаите, че има и трети човек, който не е успял да се качи в колата и е побягнал към полето. Пазителите на реда тръгнали в тази посока, догонили го, но той преминал в нападение, хващайки за гърлото и опитвайки се да удуши първият настигнал го полицай. Въпреки доброто си телосложение, нарушителят не успял да се справи с него и, в пореден опит да се спаси, нападнал друг полицай, сваляйки го на земята с юмруци и ритници.

Нарушителят е арестуван и отведен в полицейския участък. От направените проверки за самоличност се оказало, че задържаният е 38- годишен български гражданин с богато полицейско досие. За момента няма информация за другите двама.

Испания екстрадира българин заради Европейска заповед за задържане

Digiprove sealThis content has been Digiproved
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Мароканец нахлу с „ Алах е велик ” по време на сватба в католическа църква в Испания (видео)

05/06/2017 WORLD BG

22 годишен студент от Мароко е нахлул с „ Алах е велик ” по време на сватба в католическа църква в град Валядолид, Испания. Инцидентът е станал в събота след обяд. По време на сватбена Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Задържаха българи за разпространение на фалшиви евро в Испания

27/01/2018 WORLD BG

Задържаха българи за разпространение на фалшиви евро в Испания. Националната полиция е разкрила, че престъпната организация, която е внасяла от България фалшиви банкноти от по 500 евро, е закупувала луксозни стоки с тях, които в Последни

Be the first to comment

Вашият коментар