Задържаха българин, ранил двама испански полицаи

Задържаха българин, ранил двама испански полицаи след продължително преследване по улица La Purísima в квартал El Mirador на градчето San Javier (Мурсия), съобщава местният вестник La opinión de Murcia.

Съседи се усъмнили в автомобил Мерцедес с двама души вътре, който няколко пъти преминал бавно по улицата, и се обадили в полицейския участък. Когато пристигнали органите на реда, шофьорът подкарал автомобила с висока скорост на заден ход, блъснал едната от полицейските коли, която му се изпречила на пътя и, заедно със спътника си, успели да избягат.

Свидетели на случващото се заявили на полицаите, че има и трети човек, който не е успял да се качи в колата и е побягнал към полето. Пазителите на реда тръгнали в тази посока, догонили го, но той преминал в нападение, хващайки за гърлото и опитвайки се да удуши първият настигнал го полицай. Въпреки доброто си телосложение, нарушителят не успял да се справи с него и, в пореден опит да се спаси, нападнал друг полицай, сваляйки го на земята с юмруци и ритници.

Нарушителят е арестуван и отведен в полицейския участък. От направените проверки за самоличност се оказало, че задържаният е 38- годишен български гражданин с богато полицейско досие. За момента няма информация за другите двама.

Испания екстрадира българин заради Европейска заповед за задържане

Digiprove sealThis content has been Digiproved
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испания, Германия, Франция и Италия обсъждат Европа на няколко скорости

06/03/2017 WORLD BG

Франция и Германия, подкрепяни от Италия и Испания, ще обсъждат възможностите за Европа на няколко скорости на мини среща на върха тази вечер, предаде Франс прес. Срещата е тази вечер във Версайския дворец край Париж. Последни

интернет търговия
НАЧАЛО

Китайският гигант за интернет търговия Alibaba купува MoneyGram

27/01/2017 WORLD BG

„Ant Financial“, финансовата дъщерна компания на портала за интернет търговия „Alibaba Group“, купува базираната в САЩ компания „MoneyGram“ за 880 милиона долара. „MoneyGram“ разполага с около 350 хиляди търговски обекта в близо 200 страни. „Ant Последни

Be the first to comment

Вашият коментар