В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт

компютърна система

В Испания съдят полицай за грешно попълване на адрес при съставяне на акт. Служителят е обвинен във фалшифициране на държавни документи.

Полицай от град Villanueva del Segura (Murcia) се е явил на делото, в което е обвинен във фалшификация на държавен документ. Мъжът, с инициали I. T. P., може да бъде осъден да заплати глоба от 1 080 евро за грешно попълване на адрес при съставяне на акт за неправилно паркиране.

Инцидентът е станал през 2015 година когато полицаят е съставил акт на жител на града за неправилно паркиране на автомобил, който е пречел на движението. Като място на нарушението е било посочен път RM B-29, а колата е била спряна на път Camino de Canales, който се намира на територията на частна собственост.

Полицаят се е намирал в зоната по сигнал за кражби в градините наоколо. Напускайки зоната, служителят се натъкнал на автомобила, който е бил паркиран на неподходящо място, възпрепятствайки да мине дори и полицейската кола, и е съставил акта.

В последствие шофьорът на автомобила е обжалвал глобата, доказвайки че превозното средство е било паркирано на частен терен.

Румънската полиция е задържала 3 българи при опит да преведат през границата 19 имигранта

При какви нарушения испанската полиция отнема точки от шофьорската книжка

Be the first to comment

Leave a Reply