Как да гледаме от чужбина телевизията 7/8 TV на Слави Трифонов?

телевизията 7/8 TV

Как да гледаме от чужбина телевизията 7/8 TV на Слави Трифонов? Това става ясно от интервюто на шоумена, което беше качено днес на личната му страница във Фейсбук, а видеото можете да видите в края на статията.

Телевизията 7/8 TV ще започне да се излъчва на 4 ноември 2019 г. в 19:00 часа българско време и в България ще се разпространява чрез кабел или сателит. Това означава, че българите в чужбина, които имат абонамент към някой от доставчиците на българска телевизия ще могат да гледат 7/8 TV на 78 канал, като изключение прави само Bulsacom, където тя ще се излъчва на 178 канал.(първоначално беше обявен 780 канал).

Ефирното време на телевизията 7/8 TV ще бъде всеки делничен ден от 19:00 ч. до 24:00 ч. българско време, а Слави Трифонов ще продължи да бъде водещ на свое предаване, което ще се казва „ Вечерното шоу на Слави Трифонов”. То ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч. българско време. Шоуменът уточни, че шоуто ще бъде по- различно от „Шоуто на Слави”, тъй като последното е било съсобственост и на bTV, но екипът остава същия.

По думите на Трифонов в новата телевизия ще се залага изключително на забавното съдържание в праймтайма.

„…целта е да бъде представен по- различен продукт от този на всички останали телевизии, които инвестират в новини и сутрешни блокове“.

Както вече стана ясно, за да може да излъчва в национален ефир, Слави Трифонов е купил телевизия „Стара Загора”, която има пълно покритие в България. Централата на телевизията 7/8 TV е в София, в зала 12 на т. нар. „Ново НДК”. Директор е Евгени Димитров- Маестрото.

Програма на телевизията на Слави Трифонов 7/8 TV

Испанска телевизия се свърза с българската мафия, за да си купи фалшиви евро-банкноти (видео)

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply