Убитата жена в Испания се оказа роднина на български художник

българския представител

Убитата жена в Испания в сряда вечерта в Мадрид се казва Ценка и е роднина на българския художник Папа Жан. Това става ясно от профила на твореца във Фейсбук, където той сподели мъката си и обвинява испанската полиция за смъртта ѝ:

„Тъжна вест. Днес в Мадрид убиха жестоко моята братовчедка Ценка. Психично болният ѝ внук е закла. Жалко, че цял месец се жалваше на испанската полиция, но не успяха да я спасят. Вечна ѝ памет. Амин”

Оказва се, че Ценка от 30 години е работела в Испания без отпуска, за да може да издържа внука си. Месец преди да бъде убита тя се е жалвала на полицията и на психиатричното заведение, от което е бил пуснат агресорът ѝ, даже била споделила и с братовчед си Папа Жан, че се страхува за живота си.

„Тя беше изключително скромна и 30 години работи в Испания без отпуска и нито веднъж не си дойде в България, за да издържа внукът си, който накрая е я уби жестоко. Преди няколко дни ми се обади и ми каза, че ще я убие, но нито полицията и болницата от която беше пуснат, не можаха да я спасят. Поклон.”

До вчера по обяд се смяташе, че извършителят на това престъпление е син на жертвата, но след това от полицията уточниха, че убитата жена е баба на убиеца.

Българин е заклал баба си в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply