Испания: българин удари жена си по време на директно предаване

българин удари

Българин удари жена си по време на директно предаване в социалната мрежа TikTok (видео в края на статията). И двамата са българи, които живеят в град Сория в Испания, имат малък син.

В събота на 28 януари 2023 г. 23- годишната Симона си говорела чрез живо предаване с трима испанци когато съпругът ѝ с псевдоним в TikTok Луцифер започнал да говори зад камера неприлични неща. Младежите го накарали да се покаже и тогава той ударил Симона по главата.

Момичето започнало нервно да се смее, да прикрива с ръце лицето си, сдържайки сълзите си и колебливо казала: „Това беше баща ми.“ И за да излезе от ситуацията продължила: „Без думи. Не е заради вас. Просто той от преди ми беше ядосан.“

Младежите в чата останали шокирани и предупредили, че ще подадат сигнал за насилие. По- късно единия от участниците разказал по- подробно: „Тя каза, че ни харесва и тримата и би искала да има по- близки контакти с нас. В този момент чухме как зад камерата съпругът ѝ казва неприлични думи. Накарахме го да се покаже да го видим. В този момент Симона го нарече „сладък“ и тогава той я удари.“

Около случилото се вдига много шум. Няколко часа по-късно Симона и Луцифер започват ново предаване на живо, където обясняват, че това е било шега, за да спечелят пари и слава и няма насилие. Даже Симона удря Луцифер в лицето и пита последователите си дали също ще се оплачат от нея за това. През цялото време твърди, че никога не е била физически или психически малтретирана от съпруга си, но накрая признава, че само два пъти той и е удрял шамар.

Следвайки последователността разследващите органи установили самоличността на участниците и тяхното местоположение. Мъжът бил арестуван, но отказал да даде показания в полицията, а Симона отказала медицински преглед и не е свидетелствала срещу него.

По случая е образуван бърз съдебен процес. На заседанието Симона е дошла без адвокат и двамата с Луцифер са запазили мълчание. Насилникът е осъден на 1 година затвор и 3 години забрана да се доближава на по- малко от 300 метра до потърпевшата. 

Много експерти смятат, че Симона страда от „синдром на малтретираната жена“- след години на тормоз потърпевшите са толкова депресирани, че дори не си дават сметка, че са малтретирани и в тези случаи е много трудно да се докаже вината на насилника.

За още новини от Испания ни последвайте в Facebook, Twitter и VKontakte

С над 3,5 хил. души са намалели българите в Испания през 2022 г.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*