Кога е Black Friday за някои магазини в Испания

Black Friday

Black Friday съществува в Испания от 2012 г. когато испанското законодателство позволи да се либерализират търговските намаления. По принцип се провежда в последния петък на месец ноември. Тази година датата е 26 ноември, но много вериги магазини ще започнат с намаленията по- рано или ще завършат по- късно. Ето някои от тях:

MEDIA MARKT
От сайта на веригата магазини се съобщава, че Black Friday ще бъде на 26 ноември. Намалението ще важи за смартфони, лаптопи, телевизори, видеоигри, електродомакински уреди и много други.

WORTEN
Компанията тази година предлага на клиентите си Black Friday XXL, който започна на 2 ноември и ще завърши в края на месеца. Намаленията са до 25% при телевизорите, до 20% при компютрите и до 50% при електродомакинските уреди.

ZARA, STRADIVARIOS, BERSHKA, PULL&BEAR…(INDITEX)
Намаленията за пазаруване на тези марки още не са обявени официално. По принцип техния Black Friday е в продължение на 24 часа, така че вероятно ще започне започне на 25 ноември след обяд.

MANGO
На официалния сайт на тези магазини вече има намалени стоки, но големите оферти ще бъдат на 26 ноември.

EL CORTE INGLES

На официалния сайт на тази верига магазини е обявено, че намаленията ще започнат в петък на 26 ноември и ще продължат до понеделник- 29 ноември, когато е Cyber Monday.

[sg_popup id=“18621″ event=“inherit“][/sg_popup] [sg_popup id=“18623″ event=“inherit“][/sg_popup]

Как мераклийски да опаковаме подаръците за идващите празници? (видео)

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply